Tietotekniikka ja muut teknologia-alan yritykset


flower

Brave Digital Oy

Brave Digital on majakkasi digitaalisessa maailmassa. Näytämme tietä uusiin mahdollisuuksiin hallita, mitata ja kehittää liiketoimintaasi.

Tehtävämme on luoda liiketoiminnastasi mitattavaa menestystä.Tarjoamme sekä näkemyksen että keinot sisäisten prosessien, asiakaskokemuksen ja markkinoinnin tulokselliseen digitaaliseen kehitykseen.


www.brave.fi

 


Laikas Oy

Laikas Oy on konepajateollisuuden palveluun keskittyvä perheyritys, jonka päätoimipaikka
on Vieremällä Ponsse kumppanuuskylässä. Lisäksi meillä on toimipisteet Ylivieskassa, Oulussa
ja Torniossa. Myymme mm. Kemppi- hitsauskoneita ja yleensä kaikkia konepajaympäristöön
liittyviä tuotteita, ratkaisuja ja palveluita. Vuokraamme Kemppi-hitsauskoneet ja varusteet päiväksi tai vuosiksi. Vuokraamme työkalukontteja työmaakäyttöön.
 

www.laikas.fi

 

 

Oy Lunawood Ltd

Oy Lunawood Ltd on lämpöpuun tuotannon innovatiivinen edelläkävijä ja kansainvälinen markkinajohtaja. Yhtiön asema perustuu laadukkaaseen tuotteeseen ja luotettavaan asiakaspalveluun. Lunawood on tavoitteellinen kasvuyritys työllistäen yli 60 henkilöä Iisalmen ja Joensuun tuotantolaitoksilla. Yrityksen tuotantokapasiteetti on 62 000 m3. Yrityksen tuotannosta suurin osa menee vientiin.

Henkilökohtainen asiakaspalvelu ja tuotteiden korkea laatu ovat yhtiön kulmakiviä. Maine johtavana lämpöpuutuottajana juontaa juurensa yhtiön innovatiivisuudesta ja ekologisten arvojen kunnioittamisesta. Oy Lunawood Ltd:n strategiassa tärkeänä osana ovat pitkäkestoiset asiakassuhteet ja vahvat yhteistyökumppanit.

Lunawood valmistaa myös lämpöpuukomposiittia. Terassikäyttöön suunniteltuja tuotteita myydään LunaComp -tuotemerkin alla.

www.lunawood.fi


UK-Muovi Oy

UK-Muovi Oy on jo vuodesta 1963 alkaen valmistanut muovituotteita rakentamiseen ja teollisuudelle. EPS-materiaalista teemme lämmön- ja ääneneristeitä asiakkaan haluamilla mitoilla, muodoilla ja ominaisuuksilla sekä erilaisia pakkauksia. Rotaatiovalulla valmistamme esimerkiksi säiliöitä ja muita suuriakin kappaleita mm. ajoneuvoteollisuudelle ja maatalouteen. Ruiskuvalulla valmistamme mm. erilaisia kiinnikkeitä, korokkeita ja muita pienempiä kappaleita.

www.ukmuovi.fi