NewTech – Yritysten kasvu ja kansainvälistyminen

NewTech-hanke on Pohjois-Savon maakunnan sekä Pieksämäen yhteinen teknologia- ja energia-alan pk-yritysten kehittämishanke, jonka toteutusaika on 1.1.2020 – 31.3.2023.

Hanke tarjoaa tukea alueen kone-, energia- ja terveysteknologia-alan sekä niille palveluja tuottavien pk-yritysten kasvun, kansainvälistymisen ja uudistumisen edistämiseen sekä digitalisaation mahdollisuuksien käytännön hyödyntämiseen. Hankkeen päätoteuttaja on Navitas Kehitys Oy ja osatoteuttajat Iisalmen Teollisuuskylä Oy, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy ja Savonia ammattikorkeakoulu Oy. Hanketta rahoittaa Pohjois-Savon liitto Euroopan aluekehitysrahastosta (EAKR), sekä alueen kunnat ja yritykset.

Miten yritys voi hyötyä NewTech-hankkeesta? Lue lisää täältä.

 

Uutiskirjeet voit lukea täältä »

NewTech – Yritysten kasvu ja kansainvälistyminen -hankkeen toimialueen yrityksien yhteyshenkilöistä on koottu hankkeen toimenpiteiden markkinointia ja uutiskirjettä varten postituslista. Postituslistalla olevien yhteyshenkilöiden tiedot ovat muodossa nimi, titteli, sähköpostiosoite, puhelinnumero. Postituslista on vain hankkeen omaan markkinointikäyttöön eikä sitä luovuteta ulkopuolisille. Postituslistaa ylläpidetään hankkeen toiminnan ajan 1.1.2020 – 31.3.2023. Tästä löydät tiedotus- ja markkinointirekisterin tietosuojaselosteen.

Mikäli haluat tarkistaa, muuttaa tai poistaa omia tietojasi, tai et halua enää vastaanottaa hankkeen markkinointiviestejä tai uutiskirjettä, ota yhteys: tiina.rajamaki@navitas.fi.

 

 
linkedin

Ajankohtaista

Blogi

 

Alueen Yrityksiä

Responsive image


 

Responsive image
Responsive image
Responsive image
Responsive image

Uutiset

Uutisarkisto »

Blogi

Blogi »