Sähkö- ja elektroniikkateollisuus


Elpro Oy

Elpro Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja teollisuuden toimijoille sähkö-automaatio ja instrumentointi osa-alueella.

www.elpro.fi

 

 

Honeywell Oy

Honeywell on asiakkaitaan maailmanlaajuisesti palveleva teknologiaan ja tuotantoon keskittyvä Fortune 100 -monialayritys, jonka toimialoja ovat ilmailualan tuotteet ja palvelut, kiinteistöjen, kotitalouksien ja teollisuuden hallintatekniikat, turboahtimet sekä suorituskykyyn liittyvät materiaalit.

www.honeywell.fi


 

KV-Automaatio Oy

KV-Automaatio Oy on varkautelainen, vuonna 2000 perustettu yritys, joka valmistaa korkealaatuisia automaatiokeskuksia, huoltaa ja pesee moottori- ja hydrauliikkayksikköjä, tarjoaa teollisuuden sähkö- ja instrumenttiasennuksia, korjaus-, huoltotyö-, koestus-, käyttöönottopalveluja sekä logiikkaohjelmointia. KV-Automaatio Oy on osa valtakunnallisesti kattavaa Kaunisto Yhtiöt -palvelukokonaisuutta.

www.kv-automaatio.fi


LED Suutari Oy

LED Suutari Oy kehittää uudenlaisia, UV-LED-teknologiaan pohjautuvia, tietokoneohjattuja desinfiointiratkaisuja erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. UV-LED-teknologialla tuotetut desinfiointiratkaisut ovat ekologisia, energiatehokkaita, turvallisia ja täsmällisiä.

www.ledsuutari.fi

 

 

OS Automation Oy

Toteutamme vaativia prosessiteollisuuden automaatiokohteita pääpainon ollessa voimalaitosten ja lämpölaitosten sähköistyksessä ja automatisoinnissa. Teemme kansainvälisille asiakkaillemme jatkuvasti perussuunnittelua, kenttäsuunnittelua, sähkösuunnittelua, sovellussuunnittelua, asennusvalvontaa ja käyttöönottoja. Lisäksi otamme vastuun laajemmista kokonaisuuksista käsittäen laitteet ja asennukset. Poltinohjaukset ja TLJ-järjestelmät ovat usein osana toimitustamme. Monet eri kattilatyypit ovat meille tuleeet vuosien mittaan tutuiksi.

www.osautomation.fi


 

Protoel Oy

Automaatio-, sähkö- ja instrumentointiasennukset, asennusvalvonta, testaus ja käyttöönotto. Voimalaitoksissa ja muissa teollisuuden kohteissa, maailmanlaajuisesti.

www.protoel.fi


Proxion Solutions Oy

Yrityksemme kehittää ja myy sähköisiä varavoimajärjestelmiä ja niihin liittyviä tukipalveluja.

www.proxionsolutions.com

 

 

Savon Automaatio Oy

Savon Automaatio Oy on teollisuusautomaatioon keskittyvä yritys, jonka toimipiste sijaitsee Sorsakoskella. Yritys toteuttaa teollisuuden tarpeisiin erilaisia automaatiojärjestelmiä asiakkaan tarpeiden mukaan. Uusimpana tuotteenamme ovat Universal Roboticsin kehittämät yhteistyörobotit, joita myymme kokonaistoimituksena. Konenäköjärjestelmät, ja uusimpana 3D-konenäkö, ovat yrityksen ydinosaamisalaa.

www.savonautomaatio.fi