Suunnittelu ja konsultointi


flower

3D TALO FINLAND OY

Tuotamme korkeatasoisia ohjelmistoja ja palveluita virtuaalitodellisuusteknologian valjastamiseksi hyötykäyttöön. Tarjoamme myös erilaisten ympäristöjen laserkeilausta, fotogrammetriaa ja 360-kuvausta.

www.3Dtalo.fi


 

EDRMedeso Finland

EDR & Medeso on Pohjoismainen konserni, joka tarjoaa simulointiohjelmistoja ja niihin liittyviä palveluita. Olemme mm. alueen suurin ANSYS FEM ja CFD -ohjelmistojen toimittaja. Visiomme on tehdä asiakkaistamme maailman parhaita simulointiin perustuvan tuotekehityksen käyttäjiä. Yhtiöllämme on pitkä ja vakaa historia sekä selkeä markkinajohtajan asema Pohjoismaissa. Tuotteet, joita edustamme ovat oman alansa ehdotonta kärkeä. Meitä on jo n. 70 henkeä ja asiakkaita meillä on yli 800.

www.edrmedeso.com


 

Etteplan Design Center Oy

Etteplan on teollisten laitteistojen suunnitteluun ja teknisen dokumentoinnin ratkaisuihin ja palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Etteplanin suunnitteluosaaminen ja palvelutuotteet kattavat asiakkaan tuotteiden elinkaaren kaikki vaiheet.

www.etteplan.com


flower

Fimecon Oy

Fimecon Oy tarjoaa teollisuuden suunnittelu-, tuotekehitys-, asiantuntija- ja konsultointipalveluita asiakaslähtöisesti eri alojen kone- ja laitetoimittajille, teollisuuslaitoksille sekä kunnossapidon yrityksille. Fimeconin laadun takaa pitkä kokemus toimialalta.

 

www.fimecon.fi

 


 

SAV Oy

Vuonna 1993 perustettu Suunnittelu ja Asennusten Valvonta - SAV Oy on valtakunnallisesti ja kansainvälisesti toimiva teknisiä suunnittelu- ja projektipalveluja tarjoava insinööritoimisto.

Palvelemme teollisuutta ja julkista rakentamista teknisessä suunnittelussa. Asiantuntevat palvelumme kattavat kaikki projektin vaiheet esiselvityksestä ja tuotekehityksestä investoinnin toteutukseen ja tuotannolliseen käyttöönottoon.

www.sav.fi