Sähkö- ja elektroniikkateollisuus


flower

E Avenue Oy

Sähkönjakelu- ja ohjauskeskusten valmistus ja niihin liittyvät palvelut. Valmistamme keskuksia teollisuuden prosesseihin, koneisiin ja laitteisiin sekä kiinteistöihin.

www.eavenue.fi


flower

Fibox Tested Systems Oy

Fibox Tested Systems toimittaa sähkö- ja automaatiojärjestelmiä kone- ja laitevalmistajille sekä monille teollisuuden ja energian parissa toimiville yrityksille. Vastaamme tuotannon lisäksi myös suunnittelusta, toimittajien valinnasta, hankinnoista ja koko logistiikasta. Omat tehtaamme toimivat Kiuruvedellä, Tampereella, Puolassa ja Kiinassa. Näin voimme taata tuotteiden laadun ja toimitukset ilman turhia riskejä. Katso lisää kotisivuiltamme.

www.fiboxtestedsystems.com
 

 


 

FinMeas Oy

FinMeas on automaattisten kallioon ja maaperään liittyvien mittausten asiantuntija. Tuotteisiimme kuuluvat mm. automaattiset maan siirtymien ja painumien mittaukset, lämpötilaprofiilien, huokospaineen ja vedenkorkeuden mittaukset sekä kallion liikkeiden mittaukset. FinMeas Oy tuottaa laadukasta tietoa maaperän ja kallion ilmiöistä automaattisesti, tehokkaasti ja vaivattomasti.

Asiakkaitamme ovat rata- ja tieverkoston ylläpitäjät, rakennusliikkeet, rakennesuunnittelijat, urakoitsijat ja viranomaiset kotimaassa sekä Euroopassa.

www.finmeas.com


Lapp Connecto Oy

Lapp Connecto Oy on tunnettu sähköistys- ja palvelukokonaisuuksien tuottaja kone- ja laitevalmistajille Suomessa ja valituilla markkina-alueilla. Tuotteita ja palveluitamme ovat sähkösuunnittelupalvelut, johdinsarjat, johdinsarjakokoonpanot, sähkökeskuskokoonpanot, jakelukiskot ja kiskosillat.

www.lappconnecto.fi