Tietotekniikka ja muut teknologia-alan yritykset


Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy

Apollo Kaihdin ja Markiisi Oy on vuonna 1979 perustettu Suomen aurinkosuojauksen alansa johtava ammattilainen. Valmistamme laadukkaat aurinkosuojat kohteiden mukaisesti. Päätuotevalikoima kattaa markiisimallit ikkunoihin, terasseille, lasikatteisiin viherhuoneisiin; kaikkialle mihin tarvitaan ulkoista auringonsuojaa tai ikkunan sisustusta.

Oikein suunniteltuna ja toteutettuna Apollo aurinkosuojaus on oiva jäähdyttäjä, lämmittäjä ja luonnonvalon hyödyntäjä. Lisäksi se lisää asumismukavuutta, ja laajan kangasvalikoiman kuoseilla aurinkosuojaus voi olla myös julkisivun ja sisätilojen koristaja.

Jälleenmyyntimme toimii ympäri Suomen.

www.apollokaihdin.fi


 

 

flower

Genelec Oy

Genelec perustettiin vuonna 1978, ja siitä lähtien olemme kehittäneet korkealaatuisia aktiivisia tarkkailukaiuttimia ammattikäyttöön. Vuosien saatossa Genelecin tuotekehitys on vastannut asiakkaiden tarpeisiin kehittämällä lukuisia innovatiivisia teknologioita ja uudenlaisia kaiuttimia, joista on tullut esikuvia koko ammattiaudio-alalle. Laaja tuotevalikoima on tuonut Genelecille paljon kokemusta kaikista ammattikäytön sovelluskohteista, ja jokainen Genelecin asiakas hyötyy suoraan tästä kokemuksesta. Genelecin tarkkailukaiuttimet ovat luotettavia ja ehdottoman tarkkoja työkaluja.

Nykyään Genelec suunnittelee tuotteita vaativaan käyttöön ammattilaisille, koteihin, sekä erilaisiin AV-asennuksiin. Tuotteemme paljastavat äänen hienovaraisimmatkin alkuperäiset sävyt, eivätkä ne jätä pois tai lisää mitään äänisignaaliin. Genelecin tuotteet on tehty kestämään, ja ylpeytemme aihe on Iisalmessa oleva tehdas, jonka henkilökunta valmistaa ja tarkastaa jokaisen tuotteen ennen kuin ne lähetetään tehtaalta. Monet ensimmäisistä tekemistämme tarkkailukaiuttimista ovat edelleen aktiivisessa käytössä, ja tarjoamme niille edelleen huoltoa ja varaosia jos vain mahdollista. Takaamme kaikille tuotteillemme varaosasaatavuuden vähintään viideksi vuodeksi vielä senkin jälkeen, kun tuotteen valmistus on lopetettu.

www.genelec.com


Laikas Oy

Laikas Oy on konepajateollisuuden palveluun keskittyvä perheyritys, jonka päätoimipaikka
on Vieremällä Ponsse kumppanuuskylässä. Lisäksi meillä on toimipisteet Ylivieskassa, Oulussa ja Torniossa.
Myymme mm. Kemppi- hitsauskoneita ja yleensä kaikkia konepajaympäristöön
liittyviä tuotteita, ratkaisuja ja palveluita. Vuokraamme Kemppi-hitsauskoneet ja varusteet päiväksi tai vuosiksi. Vuokraamme työkalukontteja työmaakäyttöön.
 

www.laikas.fi

 

 

Oy Lunawood Ltd

Oy Lunawood Ltd on ekologisen lämpöpuun innovatiivinen edelläkävijä ja kansainvälinen markkinajohtaja. Lunawoodin asema perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, innovatiivisuuteen ja luotettavaan asiakaspalveluun.  Lunawood on tavoitteellinen kasvuyritys työllistäen 90 henkilöä Iisalmen, Kaskisten ja Joensuun tuotantolaitoksilla sekä Lahden pääkonttorilla ja tärkeimmissä vientimaissa. Yrityksen vuotuinen tuotantokapasiteetti on 150 000 m3, josta suurin osa menee vientiin.
Lunacomp Oy on Lunawoodin omistama tytäryhtiö, joka valmistaa korkealaatuista patentoitua lämpöpuukomposiittia (TWPC), jonka raaka-aineena on lämpöpuu ja CIRCO®-polypropeenikierrätysmuovi.
 

www.lunawood.fi


 

 

 


UK-Muovi Oy

UK-Muovi Oy on jo vuodesta 1963 alkaen valmistanut muovituotteita rakentamiseen ja teollisuudelle. EPS-materiaalista teemme lämmön- ja ääneneristeitä asiakkaan haluamilla mitoilla, muodoilla ja ominaisuuksilla sekä erilaisia pakkauksia. Rotaatiovalulla valmistamme esimerkiksi säiliöitä ja muita suuriakin kappaleita mm. ajoneuvoteollisuudelle ja maatalouteen. Ruiskuvalulla valmistamme mm. erilaisia kiinnikkeitä, korokkeita ja muita pienempiä kappaleita.

www.ukmuovi.fi