Kone- ja metallituote-
teollisuus


 

Aikawa Fiber Technologies Oy

AFT on paperin- ja sellunvalmistuksen laitteisiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka valmistaa ja toimittaa varaosia ja laitteita massankäsittelyyn, lajittelu- ja jauhatusvaiheisiin sekä paperikoneen lyhyeen kiertoon.

Varkauden tehtaalla valmistetaan modernia teknologiaa hyödyntäen robotilla ja laserilla valmistettuja sihtirumpuja sekä perinteistä valmistustekniikkaa käyttäen porattuja tuotteita ja mekaanisesti koottuja sihtirumpuja ja -roottoreita.

www.aikawagroup.com


 

Alufer Oy

Alufer Oy on vuonna 1986 perustettu vaativien ohutlevypohjaisten tuotteiden sopimusvalmistukseen erikoistunut konepaja Joroisissa.

Valmistamme ohutlevytuotteita tehokkailla ja nykyaikaisilla tuotantokoneilla asiakkaiden vaativiin tarpeisiin. Toiminta asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa perustuu avoimuuteen, luottamukseen, sitoutumiseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön, mm. prosessimittalaitteita yritys on valmistanut yli kahden vuosikymmenen ajan. Alufer palvelee asiakkaita kotimarkkinoilla ja kansainvälisesti. Yrityksellä on merkittäviä asiakkaita mm. USA:ssa ja Venäjällä.

Käytössämme on nykyaikaiset koneet osavalmistukseen, koneistukseen, hitsaukseen, pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon.

www.alufer.fi

 
 

Andritz Oy

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palveluiden toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasulaitoksia energian tuotantoon. ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle.

Varkaudesta toimitamme haihduttamoita ja soodakattiloita sellutehtaille, biomassakattiloita ja kaasuttimia sellutehtaille ja energiateollisuuteen sekä näihin laitteisiin liittyviä huoltotöitä ja varaosia.

www.andritz.com

 

 

Arvo-Tec Oy

Arvo-Tec Oy on vuonna 1995 perustettu yritys joka kehittää ja valmistaa integroitua ruokinnanohjausautomaatiota ja mittausjärjestelmiä vesiviljelyyn. Olemme keskittyneet poikas- ja makeanveden laitosten ruokintajärjestelmiin, jota myymme jälleenmyyjiemme kautta. Tuotannosta menee vientiin yli 90 % eri maissa olevien jälleenmyyjiemme kautta.

Lisäksi olemme kehittäneet Suomen olosuhteisiin sopivan kiertovesitekniikan, jonka avulla kalaa voidaan hallitusti kasvattaa sisätiloissa vuodenajasta riippumatta. Carelian Caviar on Suomen suurin kiertovesilaitos, joka on Arvo-Tec Oy:n rakentama. Lisätietoa www.careliancaviar.com.

www.arvotec.fi


 

Best Line Oy

Best Line Oy on vuonna 1989 toimintansa aloittanut alihankintakonepaja Varkaudesta, joka on erikoistunut raskaiden ja keskiraskaiden komponenttien lastuavaan työstöön. Best Line Oy:n erikoisosaamista on koneistus karusellisorveilla, suurilla kärkisorveilla, avarruskoneilla ja työstökeskuksilla.

Merkittävimmät toimialat joita palvelemme ovat energia- ja voimansiirtoteollisuus, prosessiteollisuus ja koneiden rakentaminen.

www.bestline.fi

 


 

 

Bilke

Bilke pilke-/klapikoneet ovat aina varustettu työtä helpottavalla ja nopeuttavalla automaattisyötöllä. Lehtoniemen Metalli Oy:n kehittämät ja valmistamat Bilke koneet on jo 21 vuoden ajan valmistettu ja myyty suoraan tehtaalta Varkaudessa.

www.bilke.net


flower

Blaxar Oy

Blaxar Oy on vaativien pintakäsittelyjen ammattilainen, jolla on kolmen vuosikymmenen kokemus alalta. Blaxar Oy toimii Varkaudessa sekä Kokkolassa Keski-Pohjanmaalla.
 
Varkaudessa
Pintakäsittely teollisuudelle
• Maalaus
• Raepuhallus
 
Kokkolassa
Pintakäsittely meriolosuhteisiin
Pintakäsittely teollisuudelle
Erikoisolosuhteisiin
Järjestelmätoimittaja
• Raepuhallus
• Kemiallinen käsittely, anodisointi
• Märkämaalaus, jauhepolttomaalaus

www.blaxar.fi


Bodycote Lämpökäsittely Oy

Olemme erikoistuneet terästen ominaisuuksien (mm. kovuus, kulutuskesto, korroosiokesto ja lujuus) parantamiseen lämpökäsittelyyn avulla. Palvelemme teitä Pieksämäeltä yli 30 vuoden kokemuksella sekä kansainvälisen yhteistyöverkoston ja osaavan henkilöstön avulla.

www.bodycote.fi

 

 

BP Asennus Oy

Painelaitteiden, putkistojen ja säiliöiden hitsaus-, asennus- ja asennusvalvontatyöt.

www.bpasennus.fi


Camman Oy

Camman Oy on vuonna 2015 perustettu työstökoneiden CNC-ohjelmointiin erikoistunut yritys.
Yritys tekee työstökoneiden ohjelmointia käyttäen Mastercam-ohjelmistoa, käytössä on sekä sorvaukseen että 3d koneistukseen sekä dynamiseen työstöön soveltuva järjestelmä konepajoille. Ohjelmistolla voidaan myös suorittaa kappaleiden mallinnuksia, työstöratojen sekä menetelmien testausta sekä tuottavuuden tehostamista.

www.camman.fi

 


Checkmark Oy

Oy Checkmark Ltd on kotimainen kassapöytien ja kassa-aluekalusteiden valmistaja. Konserni on vuodesta 1993 lähtien toimittanut yli 27.000 kassapöytää erilaisiin myymälöihin Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yhtiöllä on omat tytäryritykset Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palveluketjuun kuuluvat asiakaskohtainen suunnittelu, myynti, valmistus, toimitus, asennus, käyttökoulutus ja kattava huoltoverkosto. Yrityksen tuotanto- ja toimitilat sijaitsevat Pieksämäellä.
 

www.checkmark.fi

 


 

 

 

Ekin Muovi Oy

Lujitemuovin erikoisosaamista. Olemme vuonna 1981 perustettu lujitemuovialan monipuolinen osaaja, yrityksemme on vakavarainen perheyritys.

Valmistamme ja suunnittelemme lujitemuovialan tuotteita asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, alkaen tuotekehityksestä tuotteen suunnitteluun ja siitä lopullisen tuotteen yksittäis- tai sarjavalmistukseen. Myös automaatio tasoleikkauspalvelut! Leikkaamme kuituja/kankaita yms. materiaaleja cnc-tasoleikkauskoneellamme.

www.ekinmuovi.fi

 

 

Elcoline Oy

Sähkö- ja automaatiourakointi sekä kunnossapito. LVIK-urakointi ja -kunnossapito. Asiantuntijapalvelut: sähkön laadunvalvonta, tutkimukset ja erilaiset tarkastukset.

www.elcoline.fi


 

Erikoissorvaus M. Korhonen Oy

Erikoissorvaus M. Korhonen Oy on Pieksämäellä sijaitseva vuonna 1988 perustettu metallin alihankintakoneistukseen keskittynyt perheyritys. Tarjoamme CNC-koneistusta kuudella nykyaikaisella työstökoneella

www.erikoissorvaus.fi


 

Fiskars Group

Fiskars on perustettu vuonna 1649 ja on Suomen vanhin yritys. Fiskars on maailmanlaajuisesti toimiva kuluttajatuoteyhtiö, joka palvelee kuluttajia ja asiakkaita ympäri maailmaa kansainvälisesti tunnetuilla brändeillä, kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Nykyään Fiskarsilla on toimintoja noin 30 maassa ja yhtiö työllistää noin 7500 henkilöä kansainvälisesti.

Sorsakosken Fiskarsin astiatehtaalla valmistetaan pannuja ja kattiloita. Valmistetut tuotteet ovat korkealaatuisia ja niiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä raaka-aineita. Tehtaalla valmistetaan tuotteita sekä ruostumattomasta teräksestä että pinnoitettuja paistoastioita alumiinista. Tuotannon lisäksi Sorsakoskella tehdään yhtiölle tärkeää tutkimus- ja kehitystyötä, minkä avulla luodaan uusia innovaatioita ja varmistetaan Fiskarsin tuotteiden ensiluokkainen laatu. Kaikki tuotteemme on kehitetty, suunniteltu ja testattu Suomessa. 

https://www.fiskarsgroup.com/fi


Flawless Welding Oy

Flawless Welding Oy on 2010 perustettu metallialan yritys Varkaudesta. Olemme erikoistuneet kirkkaiden hitsaukseen kuten, alumiini, ruostumattomat, haponkestävät, duplex, smo, nikkeli ja titaani.

www.flawlesswelding.fi

 

Franke Finland Oy

Franke on sveitsiläinen yhtiö, joka toimii useilla eri markkina-alueilla maailmanlaajuisesti. Yhtiö on perustettu vuonna 1911. Franke on maailman suurin keittiöaltaiden ja pesupöytine valmistaja ja on aina eturivissä uusien materiaalien suunnittelussa ja toteutuksessa.

Franke Finland Oy on osa Franke-konsernia, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat kotikäyttöön tarkoitetut altaat, pesupöydät, liesikuvut, kylpyhuonevarusteet ja saniteettikalusteet. Tehtaamme sijaitsee Pieksämäellä, Naarajärven taajamassa. Tehdas on rakennettu vuonna 1970.

Franke Medical Oy on Suomen johtava välinehuoltojen laitteiden ja välineiden valmistaja ja toimittaja. Asiakaskohtainen ja asiakkaan vaatimukset ja toivomukset huomioiva ajattelumallimme ja todellinen yhteistyö, josta olemme saaneet paljon kiitosta, ovat luoneet pohjan menestyksellemme, joka on jatkunut jo yli 38 vuotta - ainoana kotimaisena pesu- ja desinfiointikonevalmistajana. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme näkevät meidät yhteistyökumppaneina, jonka tuotteet ja palvelut ovat vertaansa vailla niin toimivuuden, muotoilun kuin kestävyydenkin suhteen. Emme pidä markkinajohtajan asemaamme itsestään selvyytenä, vaan teemme lujasti töitä sen säilyttämiseksi ja kehittämiseksi.

www.franke.com

 

 

Gebwell Oy

Gebwell Oy on ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen lämmitystuotevalikoimassa on kaukolämmönjakokeskukset, lämpöpumput ja energiavaraajat sekä käyttövedenlämmittimet. Laajassa tuotevalikoimassa on sopiva ratkaisu kaikenkokoisiin ja -tyyppisiin kiinteistöihin: omakotitaloista kerrostaloihin, suuriin julkisrakennuksiin ja teollisuuskiinteistöihin. Vuoden 2016 lopussa Suomen johtava alkusammutuskaluston valmistaja leppävirtalainen Pivaset Oy fuusioitui Gebwell Oy:hyn. Alkusammutustuotteet myydään jatkossakin Pivaset tuotemerkillä. Gebwell Oy:n pääkonttori ja 20 000 neliön tuotantotilat sijaitsevat Leppävirralla.

www.gebwell.fi


 

Geotools Oy

Geotools Oy on Leppävirralla toimiva koneistettujen tuotteiden valmistaja. Valmistamme tuotteita sorvaamalla, jyrsimällä, koneistamalla, polttoleikkaamalla ja hitsaamalla. Monipuolinen konekantamme takaa laadukkaat ja mittatarkat tuotteet ja nopeat toimitukset asiakkaille.

Valmistettavien tuotteiden sarjakoot voivat olla yksittäisistä kappaleista tuhansiin kappaleisiin. Asiakaskuntamme koostuu niin kotimaisista kuin kansainvälisistä teknologia-alan ammattilaisista.

www.geotools.fi


flower

HM Haapakoski Oy

Haapakoskella on valmistettu sulkuluukkuja, venttiilejä, putkia ja putken osia sekä erilaisia metallialan tuotteita vuodesta 1842 alkaen – yhtäjaksoisesti jo 175 vuoden ajan.
Tänä päivänä HM Haapakoski Oy on nykyaikaisesti toimiva tilauskonepaja, joka sulkuluukkujen, venttiilien sekä putkien ja putken osien valmistuksen ohella vastaa asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin valmistamalla ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä asiakkaiden tilausten mukaisia tuotteita.
HM Haapakoski Oy tunnetaan toimitusvarmasta ja asiakaslähtöisestä palvelustaan, vahvasta metallialan tietotaidostaan sekä pitkäaikaisesta kokemuksestaan sulkuluukkujen ja venttiilien valmistajana, mutta ennen kaikkea laadukkaista, käyttövarmoista ja kokonaistaloudellisista tuotteistaan.


www.hmhaapakoski.fi
 


HögforsGST Oy

HögforsGST Oy on Suomalainen alansa edelläkävijä, joka on erikoistunut korkeatasoisten kaukolämpö- ja -kaukokylmäjärjestelmien sekä teollisuuden lämmitys ja jäähdytyskoneikkojen valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin.

Tuotevalikoima kattaa kaukolämpökeskukset pientaloista suurkiinteistöihin, kaukokylmäkeskukset sekä teollisuuden lämmityksen ja jäähdytyksen erikoissovellukset. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös komponenttituoteperheet, jotka mahdollistavat lämmitys-sekä jäähdytysjärjestelmien pidemmän elinkaaren pienemmin huoltokustannuksin. Tuotteet soveltuvat sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

HögforsGST Oy:lle ja tuotteille on myönnetty avainlippu- sekä suomalainen vastuunkantaja
merkin käyttöoikeus.

www.hogforsgst.com

 

Jarmatic Oy

Jarmatic Oy on Leppävirralla sijaitseva metallialan yritys, joka on perustettu vuonna 2005. Yrityksen toimialaa ovat ohutlevy- sekä jauhemaalaustyöt. Yritys tekee alihankintana mm. LVI-tuotteita, paloturva- ja arkistokaappeja, kassilokeroita sekä toimisto-ergonomia tuotteita.

Haluamme olla asiakkaan kanssa yhteistyössä jo tuotteen suunnittelusta lähtien, varmistaaksemme mahdollisimman tehokkaan ja meidän konekannallemme sopivan tuotantotavan.

www.jarmatic.fi

 

JN QualityExpert Oy

JN QualityExpert Oy on vuonna 2019 perustettu yritys, joka valmistaa, kehittää ja tuo markkinoille työturvallisuutta parantavia ja työtä helpottavia laitteita. Yrityksen tavoitteena on osaltaan ehkäistä työperäisiä tapaturmia ja parantaa liikenneturvallisuutta. Yritys valmistaa käsityönä mm. traktorin metsä- ja yleisperävaunujen valoja, jotka on kehitetty kestämään äärimmäisiä olosuhteita. Yritys valmistaa valoja myös muihin traktorivetoisiin laitteisiin, kuten hiekoittimiin.

Yritys myy verkkokaupassaan omien tuotteiden lisäksi yhteistyöyritysten kehittämiä ja valmistamia tuotteita. Tuotteiden valintakriteerinä on yrityksen arvojen mukaisesti kestävyys, ekologisuus, käytännön työn helpottaminen, tapaturmariskin vähentäminen ja turvallisuus.

www.kesto-osat.fi

 

Jormet Oy

Jormet Oy on perheomisteinen täyden palvelun konepaja, jossa valmistetaan koneenosat ja koneistukset teknologisten edelläkävijöiden tarpeisiin. Vastaamme raskaan teollisuuden tarpeisiin aina 3D-mallinnuksesta materiaalihankintaan, hitsaukseen, koneistukseen, pintakäsittelyyn ja laadunvarmistukseen.

Yritys myy verkkokaupassaan omien tuotteiden lisäksi yhteistyöyritysten kehittämiä ja valmistamia tuotteita. Tuotteiden valintakriteerinä on yrityksen arvojen mukaisesti kestävyys, ekologisuus, käytännön työn helpottaminen, tapaturmariskin vähentäminen ja turvallisuus.

www.jormet.fi/

 

Jot Works Oy

Jot Works on täyden palvelun konepaja ja asennustoimittaja. Yrityksen erityisosaaminen jakautuu kolmelle osa-alueelle:

Projektinhallinta: Vaativat korjaus- ja teräsrunkoprojektit, kuten mm. maantiesiltojen kunnostukset ja asennukset.

Konepajatyöt: Koneiden ja laitekokonaisuuksien valmistus, kuten runkorakenteet, koneenrungot, koneiden alustat, vaihdelaatikot ja prosessiteollisuuden laitteiden osat.
Jot Works Oy on EN1090-1:2009+A1:2011 (EXC1, EXC2, EXC3) sertifioitu ja voi valmistaa teräsrakenteita vaativiinkin kohteisiin.

Asennustoiminnot: Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat projektien onnistumisesta sovitussa aikataulussa omalla asennuskalustollamme.
 

www.jotworks.fi

 
 

flower

JT-TUOTE Oy

Valmistamme metallista tuotteita ja osia asiakkaillemme, sekä yrityksille että yksityisille, jotka myös tarvittaessa asennamme paikalleen. Teemme teräsrakenteiden hitsaus ja kokoonpanotyöt vankalla ammattitaidolla. Kauttamme onnistuu sekä alihankinta että vuokramiestyöt eri toimipisteisiin. Toimintamme kulmakiviä ovat laatu ja luotettavuus.
Valmistamme mm: 
• Kaiteet
• Tasot
• Valuma-altaat
• Teräsrakenteet CE-1090- mukaan
• Kiskokaluston osat sekä tuotteet CE-15085 mukaan
 

www.jt-tuote.fi


 
 
 

KPA Unicon Oy

KPA Unicon on suomalainen energiateknologiaa toimittava yritys, joka on erikoistunut kattilalaitos- ja voimalaitosprojekteihin ja laitosten elinkaaripalveluihin. KPA Uniconin ratkaisut hyödyntävät niin biopolttoaineita kuin fossiilisiakin polttoaineita tehokkaasti. Yritys työllistää noin 255 henkilöä ja sen päätoimipaikat sijaitsevat Pieksämäellä ja Kiuruvedellä.

www.kpaunicon.fi

 


flower

Kurko-Koponen Oy

Koko maan Kurko

Tunnettu ja luotettava nostoalan ammattilainen vuodesta 1961.

Tarjoamme laadukkaita nostoalan palveluita koko Suomen alueella. Hyvän palvelumme perusta on yli 50 vuoden kokemus, asianmukainen kalusto, huolelliset nostosuunnitelmat sekä osaavat ihmiset. Vuosikymmenten myötä tyytyväiset vakioasiakkaamme ovat kiittäneet toimintavarmuuttamme. Meiltä saat oikean kaluston, oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan.

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet Kurko Crane nosturiautoja, joiden ominaisuutena on mm. täydet nostoarvot 360 säteeseen. Tuotteet on testattu omassa palveluliiketoiminnassa ja niiden myynti on aloitettu 2016

Nosta Luuri Me Nostamme Loput.

www.kurkokoponen.fi            www.kurkocrane.com


Lehtoniemen Metalli Oy

Konepajateollisuuden sopimus- ja järjestelmätoimittaja.

www.lehtoniemenmetalli.net

 

LK Porras Oy

Valmistamme teräksestä CE- merkittyjä kierreportaita, suoria portaita, suojakehiä, teräs- ja hoitotasoja. Kierreportaamme saatavana myös paloluokiteltuina R30 tyyppihyväksynnällä.

www.lkporras.fi

 

MAKI Service Engineering Oy

MAKI Service Engineering Oy on energiateollisuuden palveluyritys, joka auttaa teollisuutta toteuttamaan hankkeet kilpailukykyisesti ja tehokkaasti. Osaamisemme painottuu suunnitteluun, valmistukseen ja asennuksien toteuttamiseen. Palvelukokonaisuus sovitaan asiakkaan budjetin ja aikataulun mukaisesti. Tärkeintä meille on asiakkaan tyytyväisyys, työturvallisuus sekä hankkeen toteuttaminen sovitun aikataulun mukaisesti.

www.makiserviceengineering.com

 


 

MetalMix Oy

Metalmix Oy on tilauskonepaja, joka valmistaa tuotteita voimalaitos- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin.

www.metalmix.fi


MHplan Oy

MHplan Oy on 2008 perustettu metalliteollisuuden alihankinta ja palveluyritys. Henkilöstömme koostuu ammattitaitoisista hitsaajista, asentajista ja asennusvalvojista.

Valmistamme, asennamme ja hitsaamme myös levy- ja teräsrakenteita sekä putkistoja asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme teollisuuden mekaanista huoltoa ja kunnossapitoa, hitsausta, kone- ja laiteasennuksia, sekä muuta metallin alihankinta- ja tilausvalmistusta.

Vuokraamme osaavaa henkilöstöä kone- ja laiteasennuksiin, kunnossapitoon ja huoltoon, levy- ja teräsrakennevalmistukseen, putkiasennukseen ja hitsaukseen sekä asennus- ja konepajavalmistuksen valvontaan maailmanlaajuisesti.

www.mhplan.fi

 

MV-Welding Oy

Putkilinjojen ja paineastioiden valmistus sekä teollisuuden kunnossapitotyöt.

www.mvwelding.fi

 

 

Nordic Power Service Oy

Nordic Power Service Oy on vuonna 2011 perustettu voimalaitoskattiloiden- ja prosessiteollisuuden huolto- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat voimalaitoskattilavalmistajat ja prosessiteollisuus.

www.nordicpowerservice.com


 

Normek Oy

Normek on Pohjoismaiden johtava teräsrakentamisen sekä lasi- ja muiden julkisivuratkaisujen toimittaja. Yhtiö tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun aina rakenteiden suunnittelusta ja valmistuksesta asennukseen. Normekin vahvuuksia ovat korkealaatuinen projektinhallintaosaaminen sekä mittava oma valmistuskapasiteetti, jotka takaavat laadukkaat ja nopeat toimitukset sekä toimitusvarmuuden. Yhtiön tuotteet ja palvelut täyttävät kaikki alan asetetut laatu- ja pätevyysvaatimukset. Konsernin liikevaihto on noin 90 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 350 alan ammattilaista. Normekin tuotantolaitokset ja myyntikonttorit sijaitsevat Suomessa ja Ruotsissa.

www.normek.fi


OC-System Oy

OC-System Oy on korkealaatuisten verkko- ja suojaseinien, äänieristys- ja työtilojen kehittäjä, valmistaja ja projektitoimittaja. OC-System Oy:n tuotteita käytetään ympäristöissä, joissa pääsy vaarallisille tai muuten suojatuille alueille tulee olla rajattu tai rakenteilta vaaditaan hyvää äänieristystä.

www.oc-system.fi

 

 

Oplatek Group Oy

Oplatek on Pohjois-Euroopan johtava fotoniikan ratkaisutoimittaja yli 30 vuoden kokemuksella. Valmistamme optista kuitua, optisia komponentteja, hienomekaniikkaa sekä optisia kokoonpanoja laitevalmistajille. Räätälöity palvelumme kattaa kaikki tuotantovaiheet suunnittelusta sarjatuotantoon. Vahvuutemme on erikoisosaamistemme yhdistelyssä, ja kun toimitamme optisten komponenttien lisäksi kokoonpanon ja sen vaatiman hienomekaniikan, voimme taata komponenttien yhteensopivuuden ja kokoonpanojen toimivuuden kokonaiskustannustehokkaasti.
Olemme valmiita ratkaisemaan fotoniikan haasteesi!

www.oplatek.com


Oravikosken Konepaja Oy, ORKP

Putkikannakejärjestelmien ja teräsrakenteiden valmistus prosessi- ja voimalaitosteollisuudelle. Saksalaisen Lisega AG putkikannake- valmistajan edustus/agentuuri Suomessa.

www.orkp.net

 

 

Oy Clean Flame Ltd.

Poltinjärjestelmien kokonaistoimitukset, huolto- ja kunnossapito. SNCR-laitteet ja kattilaosien valmistus.

www.cleanflame.fi


 

Paristeel Oy

Paristeel Oy on ohutlevy- ja mekaniikkatuotteiden valmistukseen, sekä mekaniikan kokonaistoimituksiin erikoistunut yritys. Palvelumme kattaa niin yksittäiset kuin sarjatuotteetkin. Eräs painopistealueemme on protokappaleiden valmistus sekä tuotteiden valmistettavuuden suunnittelu ja kehitys yhdessä tilaajan kanssa.

Asiakkaitamme ovat vienti- ja kotimarkkinoilla toimivat johtavat kone- ja laitevalmistajat ja tuotteitamme on käytössä eripuolilla maailmaa muun muassa teollisuuden koneissa, prosessilaitteissa, valvomoissa ja sähkökeskuksissa. Yli 30 vuoden kokemus, ammattitaitoinen henkilöstö sekä näiden myötä tarpeisiimme mukautettu konekantamme takaavat yksilölliset, laadukkaat ja joustavat toimitukset.

www.paristeel.fi


 

Parmarine Oy

Parmarine Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut valmistamaan kylpyhuoneita ja saunapesuhuoneita rakennustuotantoon sekä hyttejä, WC-tiloja ja palo-ovia laivateollisuudelle.

www.parmarine.fi


Pertemet Oy

Pertemet Oy toimii eri teollisuusalojen alihankkijana ja sopimusvalmistajana. Ydinosaamista ovat erilaiset ohutlevy-, hitsaus-, muotoonpuristus- ja kokoonpanotyöt. Tuotteiden raaka-aineina käytetään ruostumatonta ja hiiliterästä, joista valmistetaan osia sekä osa- ja tuotekokonaisuuksia esimerkiksi ammattikeittiölaitteisiin, lämmönsiirtimiin, ilmastointilaitteisiin ja tilaelementtirakennuksiin.
Yritys toimii perinteikkäässä teollisuus- ja ruukkiympäristössä Sorsakoskella.

www.pertemet.fi

 

Pesutekno Oy

Yli 25 vuotta Pesuteknon tuotteet ovat olleet luotettavia erinomaisen puhdistustuloksen ansiosta. Kehittyneet pesuohjelmamme tarjoavat ratkaisut moniin erilaisiin desinfiointi- ja pesuprosesseihin. Tuotteemme soveltuvat mm. veitsien, metallihanskojen, suojaesiliinojen, tynnyreiden, muottien, tarjottimien, sekä koneen rasvaisten osien ja tarvikkeiden pesuun. Tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja ja luotettavia, jotkut 1980-luvulla valmistetuista pesukoneista ovat edelleen aktiivisessa toiminnassa.

www.pesutekno.fi

 

flower

PHK Works Oy

PHK Works Oy on pieksämäkeläinen tilauskonepaja. Toimialamme on jaettu 3 osa-alueeseen: Kiskokaluston komponenttien valmistus (Sertifikaatit EN 15085-2 ja ISO 3834-2), Rautatievaihteiden osat ja asiakkaiden valmistusmenetelmien/työapulaitteiden kehittäminen. Yrityksellä on aputoiminimi PHK Rail.

www.hitsausjakoneistus.fi

 

 


 

Piako Oy

Piako Oy on hyötyajoneuvojen päällirakenteisiin erikoistunut yritys. Valmistamme ja asennamme päällirakenteet asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Asiakkaitamme ovat logistiikka alan yritykset, kunnat ja kaupungit ja hyötyajoneuvojen jälleenmyyjät. Toiminta-alueemme on Suomi ja Ruotsi.

www.piako.fi


 

 
 

Pieksämäen Rautarakenne Oy

Pieksämäen Rautarakenteella on vankka kokemus erilaisten metallirakenteiden valmistuksesta ja asennuksista. Teemme yksittäisiä rakenteita ja sarjatuotteita joko mittatilaustyönä tai kokonaisvastuullisena toimittajana. Tarvittaessa huolehdimme myös toimitustemme ylläpidosta ja huollosta. Omien tuotteidemme lisäksi asennamme tilaustyönä tai alihankintana erilaisia teräsrakenteita.

Tuotteitamme ovat esimerkiksi teräsrakenteet ja -rungot, teräs- ja alumiiniovet, ikkunankehykset, portaat sekä pyörätuoliluiskat. Valmistamillamme teräsrakenteilla on CE-merkintä. Palvelumme lähtee asiakkaiden tarpeiden ja kohteen erityispiirteiden kartoituksesta ja kattaa tarvittaessa kaiken suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen. Kiinteä yhteistyöverkostomme mahdollistaa laajat ja monipuoliset kokonaistoimitukset, joissa tarvittaessa hyödynnämme kumppaneiden osaamista, menetelmiä ja toimituskapasiteettia.

www.pmkrautarakenne.fi

 

 

PK Kanavat Oy

Valmistamme asiakkaidemme tarpeiden mukaiset ilmanvaihtokanavat ja -osat mittatilaustyönä sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin. Tarjontamme käsittää myös konehuoneiden valmistuksen, rakennuspeltilistat ja muut ohutpeltityöt niin yrityksille kuin yksityisille.
Toimitilamme sijaitsevat Pieksämäellä, josta on hyvät yhteydet eri puolille Suomea. Lisäpalveluna meillä on oma kuljetuspalvelu, jolloin toimitamme tuotteet sovittuun kohteeseen sovittuna aikana.

Valmistamamme SmokeDuke® -savunhallintakanavat on testattu Eurooppalaisen standardisoimisjärjestelmän CE600 120(h0) S1500 single mukaisesti. SmokeDuke® – suorakaidekanavat  on suunniteltu savun ja savukaasujen poistamiseen rakennuksista. SmokeDuke® -savunhallintakanavat täyttävät standardin EN 12101-7 suoritustasovaatimukset.
Noudatamme koko tuotannossamme samaa sertifioitua valmistusmenetelmää. Näin pystymme takaamaan tilaajille rakennusmääräysten edellyttämät ilmanvaihtokanavat!

www.pkkanavat.fi


flower

Power Steel Oy

Vuonna 2006 Joroisiin perustettu Power Steel Oy toimii teräsrakenteiden alihankintakonepajana rakennus- ja prosessiteollisuudelle sekä konepajoille. Yritys hoitaa teräsrakenneasennukset ja teollisuuden huolto- ja korjauskohteiden asennukset.
Yrityksen toimintatapana on tuottaa laadukkaita tuotteita edullisesti ja täsmällisesti asiakkaan suunnitelmien mukaan. Tavoitteena on ylläpitää toimivaa kokonaisuutta ja kehittää sitä asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.
Yritykselle on myönnetty standardi EN 1090-1:2009+A1:2011 (EXC1, EXC2, EXC3)

www.powersteel.fi


flower

Pro-Tot Oy

Joustavuus ja vahva ammattitaito, korkea laatutaso sekä toimitusvarmuus sovittuna ajankohtana.

-Koneistukset
-Hitsaukset
-Kunnossapito
-Teolliset putkityöt

Toimipisteet Mikkelissä ja Pieksämäellä, toiminta-alueena koko Suomi.

www.pro-tot.fi


 

RollTest Oy

Olemme vuonna 1990 perustettu vakavarainen sopimusvalmistukseen sekä laiterakennukseen keskittynyt yritys. Kokonaisvaltaiset sopimusvalmistuspalvelut, mekatroniikan kokoonpano ja testaus, tarkkuusmekaniikan koneistus, kone-, sähkö- ja automaatiotekniikan suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut sekä varaosa- ja elinkaaripalvelut. Erikoisosaamisalueena on mittalaitteiden, tuotantoautomaatiojärjestelmien, mekatroniikkatuotteiden sekä muiden vaativien mekaniikkaa, elektroniikkaa ja automaatiota sisältävien tuotteiden suunnittelu- ja valmistuspalvelut. Koneiden, laitteiden sekä protojen suunnittelu-, valmistus-, käyttöönotto- ja projektointipalvelut.
Olemme erikoistunut myös tarkkojen sorvattujen ja jyrsittyjen osien piensarjatuotantoon.
 

www.rolltest.fi


RST Lapit Oy

Metallin erikoisosaamista. Olemme vuonna 1992 perustettu metallialan monipuolinen osaaja, yrityksemme on vakavarainen perheyritys. Valmistamme ja suunnittelemme metallialan tuotteita asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaan. Tarjoamme myös vesileikkauspalvelua nykyaikaisella 3D-vesileikkurillamme. Pystymme vesileikkaamaan myös putkia.

www.rstlapit.fi

 

 

Sahala Works Oy

Sahala Works on lämpö- ja energiateknologiaan erikoistunut yritys, jonka päätuotteita ovat lämmönsiirtimet sekä muut vaativat paineastiat. Keskeisimpiä asiakkaitamme ovat ydinvoimalat, konventionaaliset voimalat ja biovoimalaitokset sekä sellu-, petrokemian- ja kemianteollisuus.

www.sahala.fi/sahala_works


 

Sisä-Savon Pipe & Welding Service Oy

Sisä-Savon Pipe & Welding Service Oy, PWS Oy on Varkaudessa toimiva putkitaivutuksiin ja hitsaukseen sekä erilaisiin kattila- ja voimalaitos- sekä prosessiteollisuuden paineenalaisiin kokoonpanoihin erikoistunut alihankintakonepaja.

www.sspws.com


flower

SKM Stainless Oy

SKM Stainless Oy on perinteikäs ja luotettava kokonaistoimittaja joka suunnittelee ja valmistaa erilaisia säiliö- putkisto- ja laitekomponentteja ruostumattomista-, haponkestävistä- ja duplex teräksistä sekä muista kirkkaista erikoisteräksistä kuten titaanista. Konepajan tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat erilaiset paineastiat, säiliöt, reaktorit, savukaasupesurit, putket, putkenosat ja putkistoesivalmisteet kokonaistoimituksina suunnittelusta aina työmaa-asennuksiin.
Konepajan historia ulottuu katkeamattomana aina 1950-luvulle, jolloin Hackman aloitti kirkkaiden prosessisäiliöiden valmistuksen Leppävirran Sorsakoskella. Nykyisissä tiloissa Leppävirralla konepaja on toiminut vuodesta 1996 alkaen.

www.skmstainless.fi


 

SK-Tools Oy

SK-Tools on luotettava kumppanisi tuotantotyövälineiden valmistuksessa. Suunnittelemme, valmistamme ja huollamme metalliteollisuuden työvälineet ja koneenosat modernein menetelmin sekä vankalla ammattitaidolla, sukupolvien käsityöperinnettä kunnioittaen.

Olemme pieni, mutta asiantunteva yritys. Se mahdollistaa joustavan ja yksilöllisen, tarpeisiisi vastaavan palvelun sekä ketterät toimintaresurssit. Autamme sinua koneistustarpeissasi ja ratkaisemme tarvittaessa niin pieniä kuin suuria tuotanto- ja työvälineisiisi liittyviä haasteita.

Toimimme valtakunnallisesti Sorsakoskelta käsin, tarjoten ensiluokkaista ja kustannustehokasta palvelua innovatiivisella asenteella.

www.sk-tools.fi


Sorsakosken Konepaja Oy

Sorsakosken Konepaja Oy on erikoistunut vaativien putkilämmönvaihtimien ja paineastioiden valmistukseen. Lisäksi toimitusohjelmaan kuuluvat putkistot, säiliöt, prosessilaitteet, ym. paineelliset ja paineettomat konepajatuotteet sekä asennukset kyseisille tuotteille. Toimituslaajuuteemme kuuluvat laadunhallinta, laitteiden mitoitus TEMA- ja PED normien mukaisesti, suunnittelu, materiaalihankinnat, valmistus, dokumentaatio ja asennus.

Sorsakosken Konepaja Oy:n historia juontaa juurensa Mesera Sorsakoski Oy:n ja Sorsakoski Works Oy:n liiketoiminnasta. Henkilöstöllämme on vuosien kokemus konepaja tuotteiden, painelaitteiden ja erityisesti putkilämmönvaihtimien suunnittelusta ja valmistamisesta. Toimitilamme sijaitsevat perinteikkäällä Sorsakosken teollisuusalueella Pohjois-Savossa.

www.sk-works.fi

 

SSG Sahala Oy

SSG Sahala Oy on teollisuuden elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys. Palvelumme kattavat kunnossapito- ja asennusprojektit, kokonaiskunnossapidon sekä kunnonvalvonnan. Lisäksi konepajamme valmistavat tuotantoprosesseihin ja koneisiin liittyviä, asiakaskohtaisia tuotteita.

www.sahala.fi/SSG

 

flower

Sumitomo SHI FW Energia Oy

Sumitomo SHI FW Energia Oy on maailmanlaajuinen innovatiivisten kiertopeti (CFB) -teknologiaratkaisujen toimittaja ja tarjoamme ensiluokkaisia kestävän kehityksen energiaratkaisuja asiakkaillemme tuoden heille lisäarvoa jatkuvalla panostuksella kasvuun ja teknologioidemme kehittämiseen tehokkaammaksi ja ympäristöystävällisemmäksi. Yritys toimii Espoossa ja Varkaudessa sekä tytäryhtiöissään Ruotsissa ja Saksassa.
 

www.shi-fw.com
 


Suomen Säiliöhuolto Oy


Teemme pitkäaikaisella, vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöntarkastukset ja säiliönpuhdistukset. Meiltä lisäksi metallirakenteiden pintakäsittely, kuten hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä aina öljy-yhtiöihin saakka. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomessa.
 

http://www.suomensailiohuolto.fi
 


flower

Suomi-Hitsaus Oy


Suomi-Hitsaus Oy on Pieksämäellä sijaitseva metallialan yritys. Tarjoamme hitsaus- ja asennuspalveluita pääasiassa alihankintatyönä.
 

www.suomi-hitsaus.fi
 


 

SuomiLaser Oy

SuomiLaser Oy on perustettu vuonna 2012 ja se keskittyy teollisuudessa toimivien tuotannollisten yritysten levyjen laserleikkuu- ja jatkojalostus palveluiden tuottamiseen.

www.suomilaser.fi


 

Supset Oy

Supset Oy on Pohjois-Savossa, Leppävirralla toimiva CNC-koneistukseen keskittyvä sopimusvalmistaja. Vuonna 2005 perustettu yrityksemme työllistää 17 alan ammattilaista. Valmistamme yksilöllisiä, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä osia sekä osakokonaisuuksia. Tuotteiden suunnittelussa käytämme SolidWorks suunnitteluohjelmistoa. Tärkeimpiä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja palvelualttius. Tavoitteenamme on luoda pitkäjänteistä, molemminpuolin hyödyttävää, yhteistyötä sopimusasiakkaidemme kanssa. Laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa tarvittaessa tuotteille hitsaus-, pinta- ja lämpökäsittelyt sekä maalaukset.

www.supset.fi


flower

Temoni Oy

JÄMÄKÄLLÄ OTTEELLA. TAKUUVARMASTI.

Temoni Oy on Pieksämäellä palveleva ketterä metallipaja, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista hitsaus- ja metallitöissä.
(alihankita, kokoonpanotyöt, protot, hitsaus...)

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi niin katsotaan miten ne voidaan yhdessä toteuttaa.

temoni.fi


TH Sermec Oy

Teollisuuden mekaaninen kunnossapito, kone- ja laiterakennukset, asennukset ja teräsrakenteet.

www.thsermec.fi

 

 

 


U-Cont Oy

U-Cont Oy valmistaa tuotteita energiateollisuuteen prosessijärjestelmistä säiliöihin ja jakeluasemiin. Lisäksi U-Cont tarjoaa laajan kirjon palveluita kuten konseptikehitystä, suunnittelua sekä projektin johto-, asennus- ja huoltopalveluita. U-Cont Oy on vuonna 1966 perustettu perheyritys, jonka pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Joroisissa. Lisäksi U-Contilla on toimisto Krakovassa, Puolassa.

www.u-cont.fi

 


 

 

VarFer Konepaja Oy

Varfer on keskiraskas konepaja, jonka toiminta perustuu joustavaan ja yksilölliseen asiakaspalveluun. Toimintomme kattavat koneistustyöt, putkiasennukset, levyjen ja teräsrakenteiden käsittelyt, hitsaukset sekä asennukset. Järeä konekantamme ja 1400 neliömetrin hallitilat takaavat, että voimme palvella asiakkaitamme nopeasti ja luotettavasti olipa sitten kyseessä yksittäisen prosessilaitteen valmistus tai vaativan sarjatuotteen työstäminen.

www.varfer.com

 


 

 

Varpa-Set Oy

Varpa-Set Oy on vuonna 1992 perustettu metallialan yritys. Olemme erikoistuneet eri metallien ja muovien alihankintakoneistukseen. Toimintamme päämuotoja ovat: sorvaus, jyrsintä, poraus ja kierteytys. Valmistamme sekä yksittäiskappaleita että sarjoja. Tuotannossa yleisimmin käytettävät raaka-aineet ovat mm. Fe, 41CrMo, RST, HST, alumiini ja erilaiset muovit.

Lämpökäsittelylaitos sijaitsee vieressämme, joten lämpökäsittelyt valmiille tuotteille saadaan nopeasti. Asiakkaan tilaamiin tuotteisiin on mahdollista myös saada yhteistyöverkoston kautta sähkö- ja kuumasinkitykset, maalaukset sekä hiekkapuhallukset. Lisäksi hitsaustyöt onnistuvat kauttamme.

www.varpaset.fi

 


flower

VR Group


VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Perustehtävämme on tarjota asiakkaille korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä matkustamisen ja logistiikan palveluita.

VR:n junakaluston kunnossapidon tavoitteena on olla Euroopan halutuin pohjoisten olosuhteiden kunnossapitopalvelujen osaaja. Pieksämäen konepajamme vastaa tavaravaunujen huollosta ja valmistuksesta. Lisäksi huollamme dieselvetureita ja ratatyökoneita.

Valmistamme asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin tavaravaunuja, jotka kestävät teollisuusympäristön ja liikenteen erittäin vaativat olosuhteet. Syvällinen ymmärrys junakaluston vaatimuksista ja tiivis asiakasyhteistyö varmistavat laadukkaan suunnittelun ja valmistuksen. Huoltomme piiriin kuuluu yhteensä noin 9 000 tavaravaunua.

www.vrgroup.fi

 


 

 

VV-Work Oy

Vuodesta 2003 alkaen vesileikkauspalvelut kaikille materiaaleille. Joustavaa ja nopeaa palvelua neljän Alikon leikkausyksikön kapasiteetilla. Pöytäkoot: 1500x3000 yksi leikkauspää, 3100x6100 kahdella päällä, 3600x4600 neljällä päällä ja 2100x4100 kahdella päällä. Särmäyspalvelut 3000mm/150tn. 
Lisäksi samoissa tiloissa toimiva Vento Steel Oy tarjoaa hitsaus-, kokoonpano- ja koneistuspalvelut: cnc / manuaalijyrsimillä sekä sorvauspalvelut manuaalisorveilla.

www.vv-work.fi

 


 

 

Warkaus Works Oy

Warkaus Works Oy on Varkaudessa toimiva konepajayhtiö, joka valmistaa soodakattiloiden ja voimakattiloiden paineenalaisia osia teollisuuden tarpeisiin. Toimitamme paineenalaisia osia sekä uusiin laitoksiin, että loppuasiakkaiden modernisointihankkeisiin asiakasmaiden laatukriteereiden mukaisesti, luotettavasti ja laadukkaasti.

Omistajamme ja pääasiakkaamme on Andritz Oy. Viennin osuus on yli 90%. Markkina-alueitamme ovat Eurooppa, Pohjois- ja Etelä-Amerikka, Aasia sekä Oseania.

Warkaus Worksin henkilökunnan kokemus ja asiantuntemus sekä tehokkaat valmistuslinjat takaavat toimituskyvyn haasteellisiin kohteisiin.

www.warkausworks.fi