Suunnittelu, konsultointi


 

AFRY Finland Oy

 

Palvelemme asiakkaitamme sekä projektien toteutuksessa että kunnossapitoon liittyvissä tehtävissä. Osaavalla henkilöstöllämme on kokemusta laitos- ja laitesuunnittelusta sekä sähkö-, automaatio-, instrumentointi- ja ohjausjärjestelmäsuunnittelusta. Meiltä saat palveluja esiselvityksiin, investointilaskelmiin, hankintoihin, tehdas-, sähkö- ja automaatiosuunnitteluun sekä asennusvalvontaan ja käyttöönottoon.
 

 https://afry.com/en

 


Etteplan Design Center Oy

Etteplan on teollisten koneiden suunnitteluun, sulautettuihin järjestelmiin ja IoT ratkaisuihin sekä teknisen dokumentoinnin palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Etteplanin suunnitteluosaaminen ja palvelutuotteet kattavat asiakkaan tuotteen elinkaaren kaikki vaiheet. Asiakkaamme ovat alansa johtavia globaaleja yrityksiä, jotka toimivat esimerkiksi ajoneuvo-, lentokone- ja puolustusväline-teollisuudessa, sähköntuotannossa ja voimansiirrossa sekä materiaalinkäsittelyssä.
 

 www.etteplan.com

 


 

Fimecon Oy

Fimecon Oy tarjoaa teollisuuden suunnittelu-, tuotekehitys-, asiantuntija- ja konsultointipalveluita asiakaslähtöisesti eri alojen kone- ja laitetoimittajille, teollisuuslaitoksille sekä kunnossapidon yrityksille. Fimeconin laadun takaa pitkä kokemus toimialalta.

www.fimecon.fi

 


 

 

Fintekra Oy

Teollisuuden suunnittelu-, asennusvalvonta- ja käyttöönottopalvelut, kokonaistoimitusprojektit.

- Liekkiloukkupalosuoja-arinat
- Suurjännitemuuntajien putoamissuojausratkaisut

www.fintekra.fi

www.liekkiloukku.fi

 


ISC Engineering Oy

ISC Engineering tarjoaa suunnittelupalveluja kone-, prosessi- ja metalliteollisuudelle.

www.iscengineering.fi

 

MAKI Service Engineering Oy

MAKI Service Engineering Oy on energiateollisuuden palveluyritys, joka auttaa teollisuutta toteuttamaan hankkeet kilpailukykyisesti ja tehokkaasti. Osamisemme painottuu suunnitteluun, valmistukseen ja asennuksien toteuttamiseen. Palvelukokonaisuus sovitaan asiakkaan budjetin ja aikataulun mukaisesti. Tärkeintä meille on asiakkaan tyytyväisyys, työturvallisuus sekä hankkeen toteuttaminen sovitun aikataulun mukaisesti.

www.makiserviceengineering.com

 
 

flower

Muotoisa

MUOTOISA tarjoaa teollisen muotoilun palveluita: tuote- ja konseptisuunnittelua, 3D-mallintamista sekä visualisointia.

muotoisa.fi


Osmo Kaulamo Engineering Oy

Voimalaitosten suunnitelu ja projektointi. Laitteistojen hankinta ja käyttöönotto.

www.oke.fi

 

Rantotek Oy

Rantotek Oy on energia-alan taitaja, jonka erikoisosaamisalueena ovat erityisesti höyrykattilatoimitukset, korkeapaineputkistot ja säiliöt. Toiminta muodostuu osakokonaisuuksista kuten prosessisuunnittelu, lämpötekninen mitoitus, lujuustekniset analyysit ja mitoitukset, laite- ja laitossuunnittelu sekä vaatimustenmukaisuuden arviointidokumentaatio.

www.rantotek.fi

 

flower

Savonia Solutions Oy

Savonia Solutions Oy tarjoaa ICT-alaan liittyviä palveluita ja tuotteita sekä alaan liittyvää koulutusta ja konsultointia.
Kehitämme asiakkaan tarpeeseen räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja, jotka voivat sisältää esim. käyttöliittymiä, laitteiden ja järjestelmien välistä tiedonsiirtoa, tietokantapohjaisia ratkaisuja ja teolliseen internetiin pohjautuvia ratkaisuja.

www.savoniasolutions.fi
 


Ser-Plan Oy

Ser-Planilla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus monipuolisista suunnittelu- ja projektinhoitotehtävistä eri teollisuuden aloille. Palveluitamme ovat mm. tarjous-, layout, mekaniikka-, rakenne- ja automaatiosuunnittelu. Lisäksi teemme sähköverkoston maastosuunnittelua ja tytäryhtiömme kautta teollisuuskiinteistöjen sähkösuunnittelua.

www.ser-plan.com

 

Sweco Industry Oy

Sweco Industry tuottaa teollisuuden investointiprojekteihin ja konsultointiin liittyvät palvelut Sweco-konsernissa. Liiketoiminta-alueen osaamista ovat asiakkkaan tuotannon kehittämisessä ja laitoshankkeissa tarvittavat konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalvelut. Varkaudessa osaamista on kattilalaitoksien, sekä mustalipeähaihduttamoiden suunnittelutarpeisiin. Palvelut: konsultointi-, suunnittelu- ja projektinjohtopalvelut, prosessisuunnittelu, laitossuunnittelu, projektinjohto; esi-, perus- ja toteutussuunnittelu.

www.sweco.fi