Tietotekniikka ja muut teknologia-alan yritykset


flower

ActiveSoft Oy

ActiveSoft Oy on internet-ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistotalo, joka tarjoaa asiakkailleen asennuksen, käytön ja ylläpidon kannalta selkeitä ja luotettavia internet- ja ohjelmistoratkaisuja. Päätuotteemme on Julius varausjärjestelmä, jolla käyttäjät voivat selaimen avulla seurata reaaliajassa olevia ajanvarauskalentereita ja tehdä varauksia. Julius järjestelmään on tehty rajapintoja useisiin muihin järjestelmiin (esim. laskutus, kulunvalvonta, verkkomaksu ja MS Exchange), jotta ohjelman käyttäminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

www.activesoft.fi

 


flower

Actiw Oy

Actiw Oy on intralogistiikan ratkaisuja kansainvälisille markkinoille tarjoava yritys. Actiw on erikoistunut automaattisiin varastoihin sekä rekkojen ja konttien lastausjärjestelmiin kohdeasiakkaina globaalit kulutustavaroita valmistavat ja jakelevat suuryritykset sekä yritykset, jotka kontittavat tuotteita kuljetuksia varten.

www.actiw.com


Engit Oy

Engit Oy tarjoaa ICT-palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille. Toteutamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset pilvipalvelut, office 356, verkko-, mobiili-, laite-  ja ylläpitopalvelut yli 20 vuoden ammattitaidolla. Kauttamme saa DNA Oyj -operaattoripalvelut yrityksille ja yksityisasiakkaille. Lisäksi kauttamme saa kattavasti tietotekniikka-, mobiili-, tietokone- ja oheislaitteita. IT-laitteisto ja osa laskutettavasta tukityöstä on myös saatavilla leasing sopimuksella yrityksille yhteistyökumppanimme Grenke Leasingin kautta. Myös muut IT-palvelut järjestettävissä mahdollisuuksien mukaan.

www.engit.fi

 

 


 

 

Hydro-Set Oy

Olemme Varkaudessa toimiva hydrauliikka-alan erikoisliike. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan olitpa sitten rakentamassa uutta tai korjaamassa vanhaa. Suunnittelemme, asennamme ja tarjoamme konsultointia asiakkaidemme tarpeisiin, olipa sitten kyse hydrauliikasta tai pneumatiikasta. Tarjoamme asiakkaillemme myös kokonaistoimituksia sisältäen myös mekaniikan suunnittelun ja asennuksen sekä sähköistyksen ja automaation suunnittelusta toteutukseen.

www.hydro-set.fi

 
 

 


flower

Jukitech Group Oy

Jukitech Group Oy on vuonna 2016 perustettu teknologiayritys. Yrityksen päätuote on JMS (Jukitech Measurement System) mittausjärjestelmä ja sen kehittäminen. Yritys tekee myös paineilmaverkkojen vuotojen mittauksia sekä pienten kappaleiden 3D tulostusta.

www.jukitech.fi


NeoCodex Oy

NeoCodex Oy on monipuolinen teollisuuden prosessilähteisten ICT-ratkaisujen toimittaja. Arvojamme ovat laatu, asiakastyytyväisyys, vastuullisuus ja innovatiivisuus. Asiakkaidemme arvokokemuksen kasvattamiseksi etsimme parhaita ratkaisuja. Teemme yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa ja olemme kasvuhakuisia vastuullisella tavalla. Laajan kokemuksemme ja osaamisemme avulla voimme tukea asiakkaidemme prosessilähteisiä ICT-hankkeita niiden elinkaaren eri vaiheissa.

NeoCodex Oy on joustava ja luotettava kumppani, tästä osoituksena ovat tyytyväiset asiakkaat Suomessa ja ulkomailla.

www.neocodex.fi

 

SoftRain Blobs Oy

SoftRain on vuonna 2007 perustettu teollisuuden- ja elinkeinoelämän ohjelmisto- ja laitteistoratkaisuja kehittävä, varkautelainen ohjelmistotalo.

Yrityksen henkilöstön pitkä työhistoria monikansallisissa automaatio- ja tietoliikenneyrityksissä antaa vahvan laaja-alaisen kokemuksen ohjelmistojen ja laitteistojen suunnitteluun, toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon.

www.softrain.fi