Kone- ja metallituoteteollisuus


Aku-Tec Oy

Elintarvike-, juoma- ja biofarmateollisuuden ammattilainen.

Päätoimialamme on prosessi-, paine- ja kaasuputkistot teollisuudelle, sekä vaativat teräsrakennetyöt, hoitotasot ja erinäisten moduulien esivalmistukset tehtaallamme Suonenjoella. Yrityksellämme on käytössä Inspectan sertifioimat hitsauksen laatujärjestelmät 3834-2, sekä teräsrakenteiden laatujärjestelmä 1090-2.

Käytössämme on useita orbitaali-tic hitsausrobotteja, jotka yhdessä ammattitaidon kanssa takaavat työmme korkean laadun.

Erikoisosaamisemme on ruostumattomassa ja haponkestävässä teräksessä, mutta tarvittaessa työstämme myös titaaniseoksia. Toimimme Flowtrend venttiilien, tiivistesarjojen ja säiliötarvikkeiden maahantuojana ja jälleenmyyjänä. Lisäksi toimimme maahantuojana ja jälleenmyyjänä LP-kolding säiliöille. Työskentelemme mm. elintarvike- ja juomateollisuudelle, kemian- ja lääketeollisuudelle, energia- ja vesiteollisuudelle, paperiteollisuudelle sekä rakennusteollisuudelle.

www.akutec.fi


flower

AL Metal Oy

Olemme metallitöiden tilauskonepaja.
Asiakkainamme on tällä hetkellä yritykset, jotka tarvitsevat hitsaustyötä ja valmistamiemme osien kokoonpanon ammattilaista.
Laajennamme toimintaamme tulevaisuudessa  palvelemaan rakennusliikkeitä sekä suuria rakennuttajia kuten kaupunkeja ja rakennusalan yrityksiä. Toimitamme pääsääntöisesti kokonaisuuden asiakkaan toimittamien piirustusten perusteella.
 

www.almetal.fi


Arctic Machine Oy

Arctic Machine Oy on Pohjois-Euroopan johtavia tienhoitoratkaisujen toimittajia. Yritys on yksi harvoista tienhoitolaitevalmistajista, joka omilla tuotteillaan pystyy varustelemaan kokonaisia tienhoidon yksiköitä - on sitten kyse lumenpoistosta, liukkaudentorjunnasta, tien puhdistuksesta tai yksikön varustamisesta älykkäällä ohjausjärjestelmällä ja tiedonkeruulla. Yritys toimii kymmenellä markkinalla oman tai kumppaniverkoston kautta. Viennin ja ulkomaantoimintojen osuus on yli 60%.

www.arcticmachine.fi

 

 

Ecomet Oy

Ecomet Oy on 1986 perustettu alihankinta tilauskonepaja, tuotantomme käsittää kaikentyyppistä hitsattavaa, raskasta ja keskiraskasta teräsrakennetta - hiili ja austeniittisistä teräksistä (RST, HST, Duplex). Valmistamme tuotteita mm. kaivos-, rakennus-, rautatie- ja energiateollisuuden tarpeisiin. Myös painelaitteet, erilaiset säiliöt, putkistot ja kanavat kuuluvat osaamisalueeseemme. Valmistuksemme kattaa myös CE-merkityt kantavat teräsrakenteet luokissa EXC1...EXC3.

www.ecomet.fi


Haapajärven Kome Oy, Rautalampi

KOME Rautalammin tehtaan tuotteisiin kuuluvat raskaan kaluston kuorma-autojen ja perävaunujen valmistus. Erikoisosaaminen keskittyy komposiittiturve-hake- ja umpikorituotteisiin.

www.kome.fi

 

JM Pipe Welding Oy

Kaukolämpörakentaminen, muovihitsaus ja ruiskutettava polyuretaanieristys.

www.jminfra.fi


Karhulan Metalli Ky

Toimintaamme kuuluu seuraavat palvelut:

  • alihankinta ja asiakkaiden tilaustyöt
  • maatalouskoneiden korjaus
  • putkentaivutus
  • myös jonkin verran teräksen myyntiä

www.karhulanmetalli.fi


Linjalaite Oy

Linjalaite Oy tekee teollisuushuoltoja, manuaalikoneistusta sekä laitesuunnittelua ja -rakennusta.

www.linjalaite.fi


flower

Metalpa Oy

Metalpa on metallialan yritys, joka on erikoistunut vaativiin hitsaustöihin. Valmistamme ruostumattomista ja haponkestävistä materiaaleista prosessiputkistoja, putkistoesivalmisteita ja painelaitteita. Palveluihimme kuuluvat lisäksi teollisuusputkistojen ja koneosien asennuspalvelut ja koneistourakointia.

www.metalpa.fi


Morehouse Oy

Olemme suomalainen erikoiskonttien ja -tilojen valmistamiseen erikoistunut yritys.

Konttien käyttö erilaisissa käyttötarkoituksissa on lisääntynyt viime vuosina räjähdysmäisesti. Syy löytyy kuljetuksen helppoudesta ja edullisuudesta sekä monipuolisesta muokattavuudesta.

Morehouse on kokenut erikoiskonttien valmistaja. Olemme sijoittaneet kontteihin mitä erilaisimpia toimintoja sekä prosesseja. Morehouse -tuotteet toimitetaan asiakkaalle valmiinta ja varustettuina.

www.morehouse.fi
www.comm7.fi


NK-Tuote Oy

NK-Tuote Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys, joka valmistaa pääsääntöisesti lypsy- ja lihakarjatilojen käyttöön karkearehun ruokintalaitteita. Päätuotteet ovat Mattoruokkijat, kuljetinjärjestelmät, täyttöpöydät, ruokinta-automaatio ja valvomo-ohjelmistot. NK-Tuote on omalla alallaan ja alueellaan markkinajohtaja.

Yhtiön markkina-alue  on tällä hetkellä Norja, Suomi ja Ruotsi, joissa tuotteet myydään saman yhteistyökumppanin kautta. Viennin osuus on noin 60-70% liikevaihdosta. Vahvuutemme on osaava henkilökunta ja pitkä kokemus toimialalla, sekä markkinoiden luotettavimmat tuotteet.

Toimitusvahvuutemme on hyvä alihankkijaverkosto Suomessa ja varsinkin Pohjois-Savossa. Itse olemme Pielaveden tehtaalla keskittyneet pääsääntöisesti vain kokoonpanoon, joten pystymme toimittamaan muihin kilpailijoihimme nähden nopeammalla toimitusajalla, joka on meidän alalla todella suuri markkinaetu.

www.nktuote.com


PCM Technology Oy

PCM Technology Oy on Suonenjoella sijaitseva putkenosien valmistaja. Valmistamme keskeisiä ja epäkeskeisiä kartioita sekä puristettuja kauluksia ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä. 

www.pcmtechnology.fi


Sakun Terähuolto

Teemme puuteollisuuden terähuoltoa sekä metallin koneistusta yksittäiskappaleille ja piensarjoille.

www.sakunterahuolto.fi


SINMAChine Oy

SINMAChine Oy on suonenjokelainen konepajayhtiö, joka on erikoistunut käytettyjen maanrakennuslaitteiden, kuten poralaitteiden, seulojen ja murskainten sekä tienrakennuskoneiden, kuten asfalttiasemien ja asfaltointilaitteiden kunnostukseen ja vientiin.

www.sinmachine.fi


Stainless Team Finland Oy

Stainless Team Finland Oy on vuonna 1998 perustettu ruostumattomien ja haponkestävien terästuotteiden valmistamiseen erikoistunut konepaja Suonenjoella. Laaja ja nykyaikainen konekantamme mahdollistaa mm. monipuoliset syväveto-, särmäys- ja hitsaustyöt sekä laserleikkaustuotteet. Valmistamme tuotteita mm. rakennus- ja telakkateollisuuden sekä teollisuuden tarpeisiin. Teemme rst-, hst- sekä al-ohutlevy- ja levytuotteita myös tilaustöinä.

www.stainlessteam.fi


Team-Steel Oy

Olemme rautalampilainen laitevalmistukseen erikoistunut alihankintakonepaja. Erikoisosaamistamme ovat yksilölliset teräsrakennetoteutukset ja niiden korkea laatu.

  • Teollisuushallien ja vaativien rakennuskohteiden teräsrakenteet
  • Teräsrakenteiden ja komponenttien valmistus
  • Merikonttien modifikaatiot

www.team-steel.fi


Tehokoneistus Oy

Tehokoneistus Oy tarjoaa laadukasta ja joustavaa koneistus- ja hitsauspalvelua teollisuuden toimijoille. Päätoimialamme on laitteiden sekä koneen osien valmistus. Kaikki osat tuotetaan sopimusvalmistuksena asiakkaan toiveiden mukaisesti yksittäiskappaleista suurempiin sarjoihin.

www.tehokoneistus.fi


Terämeka Ky

Terähuollot ja -asennukset sekä terien myynti - ammattitaidolla ja takuulla.

www.terameka.fi


Teräslintu Oy

Teräslintu Oy on vuonna 1968 perustettu metallipaja. Yritys valmistaa laadukkaita ja viimeisteltyjä teräs- ja ohutlevytuotteita sekä tekee metalliteollisuuden alihankintaa.

Edustuksena Teräslintu Oy:llä on Woikosken hitsaus-/ ja nestekaasut ja Esabin koneet ja hitsaustarvikkeet.

www.teraslintu.fi


Viltek Oy

Teollisuusputkistojen valmistus sekä kunnossapito ja asennustyöt.

www.viltek.fi