Kone- ja metallituoteteollisuus


flower

Airmist Oy

Airmist Oy on vuonna 1988 perustettu ilmastointiosia valmistava perheyritys. Yritys valmistaa mittatilaustyönä pääasiassa suorakaidekanavia ja -kanavaosia sekä mm. konehuoneiden osia, kuljetuskanavaosia, höyrykupuja ja rakennuspeltilistoja. Tuotantotilamme sijaitsevat Kuopion pohjoispuolella Toivalan pienteollisuusalueella.

Toimintamme perustuu pitkän kokemuksen myötä jalostuneeseen ammattitaitoon ja nykyaikaisen konekaluston hyödyntämiseen. Keskeinen sijainti yhdessä toimivan logistiikan kanssa varmistavat nopeat ja luotettavat toimitukset suoraan asiakkaiden rakennuskohteisiin

www.airmist.fi


flower

Autorobot Finland Oy

Autorobot Finland Oy on vuonna 1969 perustettu perheyritys ja metalliteollisuuden vahva osaaja. Valmistamme kolariautojen oikaisu- ja mittalaitteita, helposti siirrettäviä laituriratkaisuja sekä rantatelakoita veneilijöille.

Autorobot Finland Oy toimii maailmanlaajuisesti ja tuotteita on toimitettu yli 76 maahan. Yrityksen tuotantotilat sijaitsevat Kuopiossa Neulamäen teollisuuskylässä.

www.autorobot.fi
www.veneroller.fi
www.rollerlaituri.fi
 


flower

Bilfinger Industrial Services Finland Oy

Bilfinger Industrial Services Finland Oy on asiakkaalle vahva kumppani teollisuuden projekteissa sekä kunnossapidossa.
 
Tarjoamme kohteissamme mekaanisia ja sähköistys- sekä instrumentointipalveluja koko elinkaaren ajalta huomioiden terveys-, ympäristö- ja turvallisuusvaatimukset.
Olemme valmiit projekteihin sekä kunnossapito- ja huoltotehtäviin niin vaativissa uudiskohteissa kuin prosessin keskellä tiukkojen aikataulujen mukaisesti. 
Asiakkaamme saavat huollon laadun kehityksen kautta lisäarvoa. Meillä on kyky osoittaa huoltoon ennakoivasti kehityskohteita (BMC- mallin avulla), jotka alentavat kustannuksia ja lisäävät tuottavuutta laadun kehityksen kautta.
Asiakassektorimme kattaa muun muassa kemian-, petrokemian-, metallin-, puunjalostusteollisuuden sekä energiantuotannon.
 
Bilfinger Industrial Services Finland Oy:llä on Suomessa noin 500 teollisuuden ammattilaista ja me olemme osa Bilfinger SE -konsernia, jossa työskentelee yli 40 000 alan ammattilaista.

www.is-finland.bilfinger.com
 


 
 

 


flower

Econosto Oy

 

Econosto Oy toimittaa korkealaatuisia venttiileitä, varolaitteita, säätimiä, pinnanosoittimia sekä lauhteenpoistimia mm. telakoiden, teollisuuden ja voimalaitosten tarpeisiin niin Suomessa kuin vientimarkkinoillakin. Palveluihimme kuuluvat myös mm. suunnittelu- ja kokoonpanotyöt sekä varoventtiileiden säätötyöt. Tuotteemme ovat sertifioituja teollisuustuotteita.
 
Econosto on perustettu vuonna 1987. Pitkä kokemuksemme alalta, erittäin laaja varastomme (n. 50 000 tuotetta saman katon alla) ja toimintamme useilla eri teollisuuden aloilla takaavat asiantuntevan ja yksilöllisen palvelun.

www.econosto.fi 
 


 

Hydroline Oy

Hydroline Oy on Suomen johtava, vaativaan käyttöön tarkoitettujen hydraulisylintereiden suunnitteluun, valmistamiseen ja elinkaaripalveluihin erikoistunut perheyritys. Yritys on hydrauliikka-alan edelläkävijä sekä yksi nykyaikaisimmista toimijoista kansainvälisesti. Hydrolinen asiakkaita ovat maailman johtavat kone- ja laitevalmistajat aloillaan. Yli 50 vuoden kokemus alalta ja sitoutuminen asiakkaan tarpeisiin ovat yrityksen menestystekijöitä.

Asiakkaan tarpeiden mukaan kehitettyjen ja valmistettujen sylintereiden lisäksi yrityksen tarjontaan kuuluvat mäntätoimiset paineakut, järjestelmäkokoonpanot sekä monipuoliset palvelut, kuten huolto- ja kunnostuspalvelut sekä huoltotyökalut ja -ratkaisut. Modernit tuotantotilat sijaitsevat Vuorelassa, Siilinjärvellä sekä Puolan Stargard Szczecinskissä. Hydrolinen tavoitteena on kasvaa sekä laajentaa toimintaa kansainvälisesti.

www.hydrolinegroup.com


flower

JR-Oils Oy

JR-Oils Oy on kuopiolainen hydrauliikkaan, paineilmaan ja teollisuuden kunnossapitoon keskittyvä perheyritys. Asiakkaamme saavat meiltä välitöntä ja henkilökohtaista tukea ja palvelua. Tarjoamme helppoutta ja varmuutta sekä kokemusta ja osaamista. Asiakkaan tarpeena voi olla uuden suunnittelu, vanhan kehittäminen, ongelman ratkaisu, huoltotarve tai varaosien hankinta. Me autamme tässä kaikessa positiivisella asenteella, pienistä osista suuriin järjestelmiin ja kaikkeen siltä väliltä. Asiakkaitamme ovat tyypillisesti Kuopion ja Pohjois-Savon alueen yritykset ja yksityishenkilöt.

 www.jr-oils.fi


 

 

Junttan Oy

Junttan Oy on kuopiolainen maailman johtava hydraulisten paalutuskoneiden suunnitteluun, valmistukseen, markkinointiin, myyntiin ja huoltoon erikoistunut yritys. Junttan toimii maailmanlaajuisesti ja tuotteitamme työskentelee jo yli 45 maassa.

www.junttan.com

 


 
 

 


Kuopion Konepaja Oy

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaistaloudellisesti kannattavia vaihtoehtoja kunnossapito- ja korjaustoimintaan sekä koneistuksia ja termisiä ruiskutuksia alihankintana.

Olemme tunnettuja korkeasta laadusta ja toimitusvarmuudesta sekä tarvittaessa nopeasta toimitusajasta.

Kunnossakoneistuksien ja termisen ruiskutuksen lisäksi yrityksen erikoisosaamiseen kuuluvat CNC-koneistus, dynaaminen tasapainotus, nivelakseleiden kunnostus sekä Scotchkote-keraamikomposiittituotteet.

Toimitamme myös räätälöityjä kovametalli- ja alumiinioksidituotteita teollisuuden tarpeisiin.

www.kuopionkonepaja.fi

 

 

Kuopion Kuumasinkitys Oy

Kuopion Kuumasinkitys Oy on metallien pintakäsittelyyn erikoistunut yritys. Toimintaa on harjoitettu Kuopiossa, Neulamäen teollisuuskylässä jo vuodesta 1982 lähtien. Pitkän toiminta-ajan aikana olemme saaneet arvokasta tietoa kuumasinkityksestä sekä kehittäneet toimintaamme mahdollisimman hyvän laadun takaamiseksi. Asiakaskuntamme koostuu pääsääntöisesti rakennus-, konepaja-, sekä metalliteollisuuden yrityksistä.

www.kuopionkuumasinkitys.fi


 

Kuopion Rakenneasennus Oy

Kuopion Rakenneasennus Oy on vuonna 1987 perustettu metallialan alihankintakonepaja. Valmistamme keskiraskaat ja raskaat teräsrakenteet mm. rakennusliikkeiden, infrarakentajien ja teollisuuden tarpeisiin. Palvelemme myös lukuisia muita rakennusalan yrityksiä pienemmissäkin hankinnoissa. Toimialueemme on koko Suomi. Olemme erikoistuneet runkorakenteiden, siltarunkojen, tasojen, piippujen, portaiden ja säiliöiden valmistukseen ja asennustyöhön. Palveluumme kuuluvat myös hitsaus-, korjaus-, purku- ja asennustyöt. Pintakäsittelyt mm. kuumasinkitys ja märkämaalaus.
Valmistamme tuotteet standardin SFS EN 1090-2 +A1 vaatimusten mukaisesti. Tuotteillemme on myönnetty CE- merkintäoikeus toteutusluokkaan EXC3 asti.

 

www.rakenneasennus.fi


 

 

 

Paakkilan Konepaja Oy

Paakkilan Konepaja Oy on erikoistunut vaativaan hitsausta ja koneistusta sisältävien keskiraskaiden osakokonaisuuksien valmistamiseen. Ydinosaamista mm. vaihdekoteloiden, venttiili- ja laakeripesien, runkojen ja nivelten valmistus. Tuotantoketju sisältää työsuunnittelun, levytyön, robotti- ja käsihitsauksen, jännityksenpoistohehkutuksen, CNC-koneistuksen, pintakäsittelyn sekä kokoonpano ja koekäytöt. Vaativien tarkkojen koneistuksien 3D mittaus laadun varmentamiseksi mikrometrien tarkkuudella mitta-alueella X-2000 Y-3000 Z-2000.

Vuonna 1978 perheyrityksenä perustetun Paakkilan Konepaja Oy:n toiminta perustuu pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin, joista useat ovat syventyneet partnership-suhteiksi.

www.paakkilankonepaja.fi

 

 

Paineteho Oy

Paineteho Oy on vuonna 1979 perustettu perheyritys. Olemme hydrauliikka- ja pneumatiikka-alan asiantuntijayritys, joka suunnittelee, valmistaa ja myy hydrauliikka- ja pneumatiikkajärjestelmiä, niihin liittyviä komponentteja sekä huolto-, asennus- ja korjauspalveluja teollisuuden, laitevalmistajien ja liikkuvien työkoneiden parissa toimivan asiakaskunnan tarpeisiin.

www.paineteho.fi


 

Pettersteel Oy

PetterSteel on Suomen suurin rakennuspellityskumppani ja modernien peltituotteiden valmistaja.
Voit säästää aikaa, rahaa ja vaivaa rakennuspellitysten kokonaispalvelumme avulla. Teemme tarvittaessa kaiken pellityksiin liittyvän suunnittelusta tuotteisiin ja asennuksiin – oikea-aikaisesti ja laadukkaasti. PetterSteel-ratkaisu helpottaa työmaan kokonaisuuden hallintaa ja keventää työnjohdon taakkaa.

Olemme valmistaneet korkealaatuisia peltilistoja ja -osia vuodesta 2009 lähtien. Peltituotteiden tilaaminen meiltä on kätevää, tuotteet ovat mittatarkkoja ja toimitukset säntillisiä. Kaikki peltituotteemme valmistetaan omalla tuotantolaitoksellamme Kuopiossa. Olemme uudistaneet rakennuspellitysalaa rohkeasti perustamisvuodestamme 2008 lähtien ja kasvaneet mittatilauslistojen suurimmaksi suomalaiseksi valmistajaksi. Toimimme ympäri Suomen ja työllistämme jo yli 50 ihmistä.


www.pettersteel.fi


 

Rammy Oy

Mönkijän lisälaitteiden tuotekehitys, valmistus ja myynti.

www.rammy.fi 
 

 

Samesor Oy

Samesor toimittaa tuotantolinjoja rakennusteollisuudessa käytettävien profiloitujen katto- ja katepeltien sekä rakennusten teräksisten runkorakenteiden valmistamiseksi. Yli 50 toimintavuoden aikana olemme toimittaneet lähes 1000 linjaa maailmanlaajuisesti.

www.samesor.fi


 

 

 

 

Simetek Works Oy

Simetek Works Oy on teollisuuden tilaus- ja alihankintakonepaja sekä kunnossapidon kumppanuusyritys Siilinjärvellä. Tarjoamme kokonaispalveluketjun, suunnittelusta valmiiseen käyttöönottoon. Asiakkaitamme ovat prosessiteollisuus, lämpö- ja energialaitokset, kone- ja laitevalmistajat.

Vahvuutenamme on pitkäaikainen kokemus ja yli 50 ammattilaisemme osaaminen sekä monipuolinen konekanta. Asiakkaidemme tuotantoprosessien tuntemus on myös vahvuutena ongelmatilanteiden ratkaisuissa. Projektiasiantuntemuksemme ja konepajakapasiteettimme varmistavat, että projektit toteutetaan täsmällisesti aikataulussa ja laadukkaasti ammattitaidolla.

www.simetek.com


 

Somotec Oy

Somotec on korroosion ja kulumiseneston ratkaisuihin keskittynyt yritys. Toimitamme laadukkaita tuotteita mm. kaivos-, teräs-, infra- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin.
- Kovahitsipinnoitetut kulutuslevyt eli ns. panssarilevyt ja panssarilevyosat
- Kovahitsatut putket ja putken osat
- Erikois- ja kovahitsauslisäaineet. Hitsauspuikot ja -langat, juotteet.
- Peittausaineet ja -tarvikkeet
- Suunnittelu
- Koulutus
 

www.somotec.fi


 

SP Stainless Oy

Valmistamme putkistoja, putkistoesivalmisteita ja laitteistoja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Laatujärjestelmämme on sertifioitu ja täyttää standardin SFS-EN ISO 9001:2015 vaatimukset. Myös hitsausjärjestelmä on sertifioitu ja täyttää standardin SF-EN Iso 3834-2 mukaiset vaatimukset.

Olemme kokonaisvaltainen alihankintakonepaja teollisuuden tarpeisiin. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, jotta voimme löytää yhdessä teille sopivat palveluratkaisut.

www.spstainless.fi


flower

Stera Technologies Oy

Stera Technologies Oy on mekaniikan ja elektroniikan sopimusvalmistaja. Vuosikymmenien kokemuksemme, mekaniikka- ja elektroniikkatuotannon osaamisemme sekä uudenaikaisen konekantamme ansiosta olemme asiakkaillemme laadukas ja kilpailukykyinen kumppani.


www.stera.com


 

Suomen Elektropinta Oy

Suomen Elektropinta Oy perustettiin vuonna 1995 tarjoamaan teollista pinnoituspalvelua metalliteollisuudelle itäisen Suomen talousalueelle Kuopioon. Nopeasyklinen tavaran kierto, toimitusvarmuus ja tasalaatuisuus ovat toimintamme perusta.

Vuonna 2010 pilotoimamme Opticoat8-tuoteoptimointipalvelu on kehitetty ratkaisemaan asiakkaiden tuotehaasteita pinnoite- ja materiaalivaihtoehtoja optimoimalla. Voit ostaa tähän tarkoitukseen sovitettuja palveluja tuotesuunnittelijoiden tietopalvelusta pinnoitteiden mittaukseen. Opticoat8 on myös toimintajärjestelmämme, ja se on setifioitu ISO 9001-, ISO 14001 ja OHSAS 18001 -standardien mukaisesti. Hoidamme asiakkaan pinnoitustarpeet tuotekehityksestä teolliseen tuotantoon saakka. Kaikki pinnoitteemme täyttävät RoHS-, WEEE- sekä ELV -vaatimukset.

Pinnoitustiimimme toivottaa teidät tervetulleeksi pinnoituksen maailmaan!

www.suomenelektropinta.fi


flower

Toivalan Metalli Oy

Toivalan Metalli Oy on terästöiden rautainen ammattilainen, joka on toiminut alihankintayrityksenä Siilinjärven Toivalassa jo vuodesta 1978. Meidät tunnetaan rehellisestä työstä, tinkimättömästä laadusta ja ratkaisukeskeisestä toimintatavasta. Tarjoamamme kattaa mm:

  • metallityöt
  • laser - leikkaukset
  • levytyöt
  • putkentaivutukset
  • kantavat teräsrakenteet CE-merkittyinä
  • 3D-tulostus

 

www.toivalanmetalli.fi

 

 


Var-Met Oy

Var-Met Oy on kuopiolainen metallialan yritys joka on perustettu vuonna 1995. Yhtiön päätoimialat ovat alihankintakonepaja toiminta, teollisuuden kunnossapito, kone- ja laiteasennukset, polttoleikkaus-palvelu ja cnc-koneistukset sorveilla ja työstökeskuksilla.

www.var-met.fi