Sähkö- ja elektroniikkateollisuus


E Avenue Oy

Sähkönjakelu- ja ohjauskeskusten valmistus ja niihin liittyvät palvelut. Valmistamme keskuksia teollisuuden prosesseihin, koneisiin ja laitteisiin sekä kiinteistöihin.

www.eavenue.fi


 

Elektropoint Oy

Elektroniikan sopimusvalmistus.

www.elektropoint.fi


 

Norelco Oy

Norelco valmistaa sähkö- ja ohjauskeskuksia, kompensointijärjestelmiä, muuntamoita ja sähköasemia sekä kotimaan että kansainvälisille markkinoille. Asiakaskuntamme koostuu energia-yhtiöistä, teollisuudesta ja sähköurakointiyrityksistä.

www.norelco.fi


 

POK Group Oy

POK Group on kasvava nykyaikainen sähkönjakelujärjestelmien toimittaja sekä yhteistyökumppani. Kahden tuotelinjan (OMA ja MEGA) avulla kohdennamme tuotteemme selkeästi ja tehokkaasti. Hallinnoimme sekä kehitämme koko toimintaketjuamme komponenteista lopputuotteisiin saakka. Uudella ajattelutavalla sekä asiakaslähtöisellä toimintamallilla POK Group tarjoaa käyttöösi sähkökeskusvalmistuksen uuden keskitetyn konseptin.

OMA on tuotelinja, joka on erikoistunut kotien sähkönjakelutarpeisiin. Kattava vakiotuotteisto sekä asiakaskohtaiset pienkeskustuotteet ovat valintasi kodin sähköistämiseen. MEGA on tuotelinja, joka on erikoistunut asiakkaiden tarpeisiin suunnattuihin sähkönjakeluratkaisuihin. MEGA hallitsee sovellukset niin teollisuudessa, kiinteistösähköjakelussa kuin laite- ja konevalmistuksessakin.

www.pok.fi