Suunnittelu ja konsultointi


flower

3D TALO FINLAND OY

Tuotamme korkeatasoisia ohjelmistoja ja palveluita virtuaalitodellisuusteknologian valjastamiseksi hyötykäyttöön. Tarjoamme myös erilaisten ympäristöjen laserkeilausta, fotogrammetriaa ja 360-kuvausta.

www.3Dtalo.fi


 

EDRMedeso Finland

EDR & Medeso on Pohjoismainen konserni, joka tarjoaa simulointiohjelmistoja ja niihin liittyviä palveluita. Olemme mm. alueen suurin ANSYS FEM ja CFD -ohjelmistojen toimittaja. Visiomme on tehdä asiakkaistamme maailman parhaita simulointiin perustuvan tuotekehityksen käyttäjiä. Yhtiöllämme on pitkä ja vakaa historia sekä selkeä markkinajohtajan asema Pohjoismaissa. Tuotteet, joita edustamme ovat oman alansa ehdotonta kärkeä. Meitä on jo n. 70 henkeä ja asiakkaita meillä on yli 800.

www.edrmedeso.com


 

Etteplan Design Center Oy

Etteplan on teollisten koneiden suunnitteluun, sulautettuihin järjestelmiin ja IoT ratkaisuihin sekä teknisen dokumentoinnin palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Etteplanin suunnitteluosaaminen ja palvelutuotteet kattavat asiakkaan tuotteen elinkaaren kaikki vaiheet. Asiakkaamme ovat alansa johtavia globaaleja yrityksiä, jotka toimivat esimerkiksi ajoneuvo-, lentokone- ja puolustusväline-teollisuudessa, sähköntuotannossa ja voimansiirrossa sekä materiaalinkäsittelyssä.

www.etteplan.com


flower

Fimecon Oy

Fimecon Oy tarjoaa teollisuuden suunnittelu-, tuotekehitys-, asiantuntija- ja konsultointipalveluita asiakaslähtöisesti eri alojen kone- ja laitetoimittajille, teollisuuslaitoksille sekä kunnossapidon yrityksille. Fimeconin laadun takaa pitkä kokemus toimialalta.

 

www.fimecon.fi


flower

Kasve Oy

Kasve on kuopiolainen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut hyvinvointialan asiantuntijayritys, jonka intohimona on auttaa hyvinvointialan yrityksiä menestymään kansainvälisillä hyvinvointialan markkinoilla.
Tiimistämme löytyy vahvaa osaamista mm. hyvinvointialan yritysten laadunhallinnan, CE-merkintöjen sekä rekisteröintien osalta. Myös kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä lääkinnällisten laitteiden ohjelmistojen osalta osaava tiimimme on mielellään apunasi. Toimimme vahvasti verkostojemme kautta ja kauttamme aukeaa monipuoliset mahdollisuudet hyvinvointialan kehittämisen avuksi.

Asiakkaamme kehittävät, myyvät ja markkinoivat mitä erilaisempia hyvinvointiin liittyviä tuotteita tai palveluita: lääkkeitä ja lääkinnällisiä laitteita, ravintolisiä ja elintarvikkeita, kosmetiikkaa ja liikuntavälineitä, eläinten hoitotuotteita, kliinisiä tutkimuslaboratoriopalveluita, hyvinvointisovelluksia sekä kaikkea siltä ja väliltä, yläpuolelta ja alapuolelta.

Toimiessamme erilaisten hyvinvointialan yritysten kanssa olemme etuoikeutettuja seuraamaan aitiopaikalta kaikkein innovatiivisempien yritysten, organisaatioiden ja yksityishenkilöiden aivoriihissä ja tuotekehitysputkissa syntyviä hienoja oivalluksia hyvinvointimme eteen. Katsomme koko hyvinvointialaa sekä helikopteriperspektiivistä, mutta ennenkaikkea kädet savessa pakertaen.

Haluamme ennen kaikkea käyttää osaamistamme luovasti asiakkaidemme hyödyksi. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme tuotteita, palveluita ja tuoteportfolioita, luomme laadunhallintajärjestelmiä ja suunnittelemme kansainvälistymistä sekä avaamme kansainvälistä kauppaa.

Hämmästymme, ilahdumme, tuskastumme, löydämme ratkaisuja ja opimme yhdessä asiakkaidemme kanssa, iloisella ja aktiivisella, mutta kuitenkin nöyrällä asenteella.

Kasve on myös valittu ainoana terveys- ja hyvinvointialan toimijana Ely-keskuksen Yrityksen kehittämispalveluiden kansalliseksi puitesopimustoimittajaksi. Yritysten kehittämispalvelut ovat Ely-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluita, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista ja kansainvälistymistä.

Lisää tiimistämme sekä tarkemmat yhteystiedot löydät osoitteesta

www.kasve.fi


flower

Paju Consulting Oy

Paju Consulting on kuopiolainen yritys, joka auttaa kasvu- ja kehityshaluisia yrityksiä onnistumaan digihankkeissa. Tarjoamme konsultointia ja valmennusta IT- ja digi-hankkeiden valmisteluun ja läpivientiin.
 
Onnistuneen digihankkeen taustalla ovat kirkkaat tavoitteet sekä toimintaprosessit. Teknologia on apuväline näihin tavoitteisiin pääsemiseen. Lisäksi onnistuminen vaatii aktiivista viestintää, muutoksen johtamista sekä eri osapuolien sitouttamista. Digihankkeisiin liittyvä vaatimusten ja muutosten hallinta sekä toimittajayhteistyön ohjaaminen ei välttämättä ole tilaajan ydinosaamista - se on Pajun ydinosaamista, mitä tarjoamme asiakkaidemme onnistumisen tueksi.
 
Pitkä kokemuksemme IT-alalta auttaa myös teknologia-alan yritysten toiminnan kehittämisessä. Yhteisten käytäntöjen ja toimintamallien luominen sekä roolien ja vastuiden selkiyttäminen lisäävät yrityksen kannattavuutta, toimitusvarmuutta sekä henkilöstötyytyväisyyttä.

pajuconsulting.fi