Suunnittelu ja konsultointi


flower

3D TALO FINLAND OY

Tuotamme korkeatasoisia ohjelmistoja ja palveluita virtuaalitodellisuusteknologian valjastamiseksi hyötykäyttöön. Tarjoamme myös erilaisten ympäristöjen laserkeilausta, fotogrammetriaa ja 360-kuvausta.

www.3Dtalo.fi


 

EDRMedeso Finland

EDR & Medeso on Pohjoismainen konserni, joka tarjoaa simulointiohjelmistoja ja niihin liittyviä palveluita. Olemme mm. alueen suurin ANSYS FEM ja CFD -ohjelmistojen toimittaja. Visiomme on tehdä asiakkaistamme maailman parhaita simulointiin perustuvan tuotekehityksen käyttäjiä. Yhtiöllämme on pitkä ja vakaa historia sekä selkeä markkinajohtajan asema Pohjoismaissa. Tuotteet, joita edustamme ovat oman alansa ehdotonta kärkeä. Meitä on jo n. 70 henkeä ja asiakkaita meillä on yli 800.

www.edrmedeso.com


 

Etteplan Oy

Etteplan on teollisten koneiden suunnitteluun, sulautettuihin järjestelmiin ja IoT ratkaisuihin sekä teknisen dokumentoinnin palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Etteplanin suunnitteluosaaminen ja palvelutuotteet kattavat asiakkaan tuotteen elinkaaren kaikki vaiheet. Asiakkaamme ovat alansa johtavia globaaleja yrityksiä, jotka toimivat esimerkiksi ajoneuvo-, lentokone- ja puolustusväline-teollisuudessa, sähköntuotannossa ja voimansiirrossa sekä materiaalinkäsittelyssä.

www.etteplan.com


flower

Fimecon Oy

Fimecon Oy tarjoaa teollisuuden suunnittelu-, tuotekehitys-, asiantuntija- ja konsultointipalveluita asiakaslähtöisesti eri alojen kone- ja laitetoimittajille, teollisuuslaitoksille sekä kunnossapidon yrityksille. Fimeconin laadun takaa pitkä kokemus toimialalta.

 

www.fimecon.fi


flower

Kasve Oy

Kasve on vuonna 2012 perustettu terveysalalla toimiva liiketoiminnan kehittämisen moniosaaja. Palvelumme koostuvat asiantuntijapalveluista, koulutuspalveluista sekä digitaalisista palveluista.

www.kasve.fi


flower

Paju Consulting Oy

Paju Consulting on kuopiolainen yritys, joka auttaa kasvu- ja kehityshaluisia yrityksiä onnistumaan digihankkeissa. Tarjoamme konsultointia ja valmennusta IT- ja digi-hankkeiden valmisteluun ja läpivientiin.
 
Onnistuneen digihankkeen taustalla ovat kirkkaat tavoitteet sekä toimintaprosessit. Teknologia on apuväline näihin tavoitteisiin pääsemiseen. Lisäksi onnistuminen vaatii aktiivista viestintää, muutoksen johtamista sekä eri osapuolien sitouttamista. Digihankkeisiin liittyvä vaatimusten ja muutosten hallinta sekä toimittajayhteistyön ohjaaminen ei välttämättä ole tilaajan ydinosaamista - se on Pajun ydinosaamista, mitä tarjoamme asiakkaidemme onnistumisen tueksi.
 
Pitkä kokemuksemme IT-alalta auttaa myös teknologia-alan yritysten toiminnan kehittämisessä. Yhteisten käytäntöjen ja toimintamallien luominen sekä roolien ja vastuiden selkiyttäminen lisäävät yrityksen kannattavuutta, toimitusvarmuutta sekä henkilöstötyytyväisyyttä.

pajuconsulting.fi