Terveysteknologia


flower

Arctic Team Oy

Arctic Team Oy on suomalainen perheyritys, joka toimittaa asiakkailleen sähkösäätöiset työpisteet, satula- ja vieterituolit ja muut ergonomiatuotteet. Tavoitteenamme on tarjota luotettavia ratkaisuja kehon rasitustilojen ennaltaehkäisyyn sekä päätetyöskentelyn ja staattisen työn aiheuttamiin oireisiin. Arctic Team palvelee valtakunnallisesti.

https://arcticteam.fi/
 


flower

Kasve Oy

Kasve on kuopiolainen liiketoiminnan kehittämiseen erikoistunut hyvinvointialan asiantuntijayritys, jonka intohimona on auttaa hyvinvointialan yrityksiä menestymään kansainvälisillä hyvinvointialan markkinoilla.
Tiimistämme löytyy vahvaa osaamista mm. hyvinvointialan yritysten laadunhallinnan, CE-merkintöjen sekä rekisteröintien osalta. Myös kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä lääkinnällisten laitteiden ohjelmistojen osalta osaava tiimimme on mielellään apunasi. Toimimme vahvasti verkostojemme kautta ja kauttamme aukeaa monipuoliset mahdollisuudet hyvinvointialan kehittämisen avuksi.

Asiakkaamme kehittävät, myyvät ja markkinoivat mitä erilaisempia hyvinvointiin liittyviä tuotteita tai palveluita: lääkkeitä ja lääkinnällisiä laitteita, ravintolisiä ja elintarvikkeita, kosmetiikkaa ja liikuntavälineitä, eläinten hoitotuotteita, kliinisiä tutkimuslaboratoriopalveluita, hyvinvointisovelluksia sekä kaikkea siltä ja väliltä, yläpuolelta ja alapuolelta.

Toimiessamme erilaisten hyvinvointialan yritysten kanssa olemme etuoikeutettuja seuraamaan aitiopaikalta kaikkein innovatiivisempien yritysten, organisaatioiden ja yksityishenkilöiden aivoriihissä ja tuotekehitysputkissa syntyviä hienoja oivalluksia hyvinvointimme eteen. Katsomme koko hyvinvointialaa sekä helikopteriperspektiivistä, mutta ennenkaikkea kädet savessa pakertaen.

Haluamme ennen kaikkea käyttää osaamistamme luovasti asiakkaidemme hyödyksi. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme tuotteita, palveluita ja tuoteportfolioita, luomme laadunhallintajärjestelmiä ja suunnittelemme kansainvälistymistä sekä avaamme kansainvälistä kauppaa.

Hämmästymme, ilahdumme, tuskastumme, löydämme ratkaisuja ja opimme yhdessä asiakkaidemme kanssa, iloisella ja aktiivisella, mutta kuitenkin nöyrällä asenteella.

Kasve on myös valittu ainoana terveys- ja hyvinvointialan toimijana Ely-keskuksen Yrityksen kehittämispalveluiden kansalliseksi puitesopimustoimittajaksi. Yritysten kehittämispalvelut ovat Ely-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluita, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista ja kansainvälistymistä.

Lisää tiimistämme sekä tarkemmat yhteystiedot löydät osoitteesta

www.kasve.fi


flower

Medikro Oy

Medikro suunnittelee, valmistaa ja markkinoi keuhkosairauksien diagnosoinnissa ja seurannassa käytettäviä lääketieteellisiä järjestelmiä. Perheyrityksemme on jo yli 40 vuoden ajan toimittanut laadukkaita tuotteita ja palveluita terveydenhuollon ammattilaisille, potilaille ja yhteistyökumppaneille. Medikro on PC-pohjaisten spirometrien markkinajohtaja, joka tuottaa aktiivisesti innovatiivisia ratkaisuja tehokkaaseen astman ja keuhkoahtaumataudin hoitoon. Tuotevalikoimamme kattaakin kaikki keuhkojen toiminnan tutkimuksissa käytettävät tuotteet. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Kuopiossa ja tuotteitamme on saatavissa noin 30 eri maassa. Medikron keuhkosairauksien hoitoteknologialla tehdään vuosittain yli kolme miljoonaa spirometriatutkimusta!
Tuotteiden korkea laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Korkealla laadulla emme tarkoita ainoastaan tuotteen luotettavuutta ja tarkkuutta vaan myös käyttäjäystävällisyyttä. Uusia tuotteita kehittäessämme pyrimmekin huomioimaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. Spirometrimme täyttävät kansainvälisten EN ISO 26782- ja ATS/ERS 2005 -standardien vaatimukset. Laatujärjestelmämme takaa huippulaadun tuotekehityksen ensimmäisestä vaiheesta valmiin tuotteen laatutarkastukseen ja asiakaspalautteen käsittelyyn saakka. Koska tuotteiden huippulaatu ja luotettavuus ovat Medikrolle ensisijaisen tärkeää, kaikki spirometrit ja virtausanturit testataan 100 % ennen asiakastoimitusta.

www.medikro.fi
 


 
 
flower

Oy Reagena Ltd

Reagena on kemianalan yritys, joka kehittää, tuottaa ja myy kansainvälisesti tunnustettuja korkealaatuisia tuotteita seuraaville alueille: 
• Tartuntatautien diagnostiikka
• Reagenssit ja puskurit laboratoriokäyttöön
• Teollisuuden prosesseihin

Laatujärjestelmämme perustuu ISO 9001 ja ISO 13485 standardeihin ja kattaa kaiken toimintamme ja antaa vakaan pohjan jatkuvalle laadukkaitten tuotteiden ja palveluiden kehittämiselle.

Reagenan tuotteita käyttävät mm. seuraavat tahot:
• Kliiniset laboratoriot
• Teollisuuslaboratoriot ja -prosessit
• Diagnostiikkayritykset
• Biotekniikka
• Lääketeollisuus ja apteekit (Ph.Eur. mukaiset tuotteet)
• Ympäristö- ja ruokateollisuus
• Yliopistot ja tutkimuslaitokset

Reagenan maine reagenssien, testipakkausten ja kemiallisten liuosten luotettuna toimittajana pohjautuu pitkäaikaiseen laatustandardien noudattamiseen ja asiakkaiden tarpeiden kattavaan ymmärtämiseen.

www.reagena.com