Enterprise Europe Network - apua kansainvälistymiseen

17.11.2017 13:07

TechnoGrowth 2020, TG 2.0 - hankkeen ja isäntäyritys POK Group Oy:n järjestämässä KV-foorumitilaisuudessa Kuopiossa 16.11.2017 oli paikalla myös Mari Kivinen kertomassa Enterprise Europe Network - verkoston toiminnasta.

Enterprise Europe Network verkosto on Euroopan komission vuonna 2008 käynnistämä asiantuntemusta ja kansainvälistymispalveluita pk-yrityksille tarjoava verkosto.

Suomen kansallisessa verkostossa on mukana kolme organisaatiota Finpro, Helsingin seudun kauppakamari ja Turku Science Park.
Finpro ja Helsingin seudun kauppakamari tarjoavat kaupallisia sekä rahoitukseen, juridiikkaan ja yrityskontakteihin liittyviä palveluja ja Turku Science Park puolestaan on keskittynyt teknologian siirto- ja yritysyhteistyöpalveluihin, jotka liittyvät kansainväliseen teknologian siirtoon, yritysyhteistyökumppanin hakuun sekä tuotekehitys- ja tutkimusyhteistyöhön.

Enterprise Europe Network tarjoaa siis maksutonta neuvontaa lainsäädännöstä, kansainvälistymisestä ja EU-rahoituksesta. Verkoston kautta saa myös tukea ulkomaisten yhteistyökumppaneiden löytämiseen. Tutustu tarkemmin verkoston palveluihin http://www.enterpriseeurope.fi

Voit lukea Mari Kivisen esityksen kokonaisuudessaan täältä