IWE/IWT –kurssi 8.4.2019 - 7.2.2020 LUT/Lappeenranta

15.02.2019 12:20

Kansainvälinen hitsauskoordinoija IWE/IWT -koulutus antaa kattavan kuvan modernista hitsaustuotannosta ja pätevöittää toimimaan SFS-EN ISO 3834 ja SFS-EN 1090 mukaisena hitsauskoordinoijana. Ohjelman hyväksytysti suorittaneet henkilöt saavat kansainvälisen hitsausinsinöörin (IWE) tai kansainvälisen hitsausteknikon (IWT) pätevyyden pohjakoulutuksen mukaan. Kansainvälinen hitsausinsinöörin ja -teknikon pätevöityskoulutus perustuu hitsaustekniikan kansainvälisen kattojärjestön International Institute of Weldingin (IIW) hyväksymään International Welding Engineer/Technologist -koulutusohjelmaan.

MIKSI?

Teollinen tuotanto on yhä kilpaillumpaa ja kansainvälisempää. Siksi laatu, tuottavuus ja taloudellisuus nousevat yhä tärkeämpään asemaan. Yritykset tarvitsevat kansainvälisesti tunnustettuja asiantuntijoita menestyäkseen kansainvälisessä kilpailuympäristössä.

Teollisen tuotannon menestys on kiinni ihmisistä. He tarvitsevat voimavarakseen tarvittavan tietotaidon. Huipputuotteen laatu varmistetaan pätevöitymisen kautta. Hitsaustuotannosta vastaava tarvitsee vankkaa suunnittelun, materiaalien, prosessien ja tuotannon osaamista. Syventymällä omaan erikoistumisalaasi ja laajentamalla näkemystäsi luot menestyksen edellytykset niin yrityksellesi kuin omalle urallesikin IWE/IWT - koulutuksessa pääset mukaan kansallisiin ja kansainvälisiin hitsausalan verkostoihin.


KENELLE?

Yrityksille, jotka ymmärtävät tuottavuuden, taloudellisuuden ja laadun olevan kilpailukyvyn edellytyksiä. Erityisesti metalli - ja rakennusteollisuudelle, suunnittelutoimistoille ja tarkastuslaitoksille.

Suunnittelu-, valmistus-, tarkastus-, osto-, ja koulutustehtävissä toimiville. Niille, jotka vastaavat laadusta, koordinoinnista, prosesseista tai tuotannon valvonnasta.
Teknikoille, insinööreille ja diplomi-insinööreille.

 

LISÄTIETOJA:

Lisätietoja ja ilmoittautuminen kurssin nettisivuilta: Linkki kurssin kotisivuille

Kurssinjohtaja Antti Martikainen
puh. +358 50 342 7317
antti.k.martikainen(at)lut.fi