Talent Explorer - rahoituksella apua kv-asiantuntijan palkkaamiseen

24.04.2019 13:36

Business Finlandin tarjoaman Talent Explorer -rahoituksen avulla voit palkata asiantuntijan tuomaan uutta tietoa ja osaamista, jonka avulla yrityksesi voi edetä uudella kansainvälisellä markkinalla.

Talent Explorer -rahoituspalvelu on tarkoitettu minkä tahansa toimialan pienille ja keskisuurille yrityksille sekä Midcap-yrityksille (konsernitason liikevaihto enintään 300 miljoonaa euroa) lukuun ottamatta toimialoja, jotka on rajattu de minimis -rahoituksen ulkopuolelle (maatalouden alkutuotanto, kalastus ja vesiviljely).
Yritys jotka etsivät tuotteelleen, palvelulleen tai liiketoimintamallilleen uusia markkinoita ulkomailta palkkaamalla asiantuntijan.
Yritys voi olla kansainvälistymisen alkuvaiheessa tai toimia jo vientimarkkinoilla.

Talent Explorer -rahoituksen avulla voit palkata asiantuntijan tuomaan uutta tietoa ja osaamista, jonka avulla yrityksesi voi edetä uudella kansainvälisellä markkinalla. Rahoitus on tarkoitettu vain palkattavan uuden asiantuntijan kustannuksiin. Business Finlandin myöntämän rahoituksen määrä on enintään 20 000 euroa, ja se kattaa maksimissaan 50 prosenttia palkattavan asiantuntijan kustannuksista (palkkakustannukset sivukuluineen ja mahdolliset matkakulut) ensimmäisten 6-12 kuukauden ajalta. Hankkeiden koko on siis enintään 40 000 euroa.
Apua asiantuntijan löytämiseen saat esimerkiksi Business Finlandin Talent Boost -ohjelmasta.

Lue lisää Business Finlandin sivuilta

Lisätiedot:
Asiantuntija
Nuppu Rouhiainen
nuppu.rouhiainen (at) businessfinland.fi
+358 50 5577 949