Tule opiskelemaan energiatekniikkaa Savonialle Varkauteen

04.07.2019 14:21

Maailma tarvitsee hyviä tekijöitä

Oletko sinä yksi heistä? Onko yrityksessänne tai lähelläsi joku muu, jolla opiskeleminen on ajankohtaista?

Ilmastonmuutos, ympäristöongelmat ja lisääntyvä energiatarve ovat aikamme suuria haasteita. Tule mukaan ratkomaan energia-alan haasteita AMK-insinöörinä tai päivittämällä nykyinen AMK-insinööritutkintosi (tai muu soveltuva) ylempään Master's Degree -tutkintoon.
 

Energiatekniikan insinööri (AMK) päivätoteutus. LISÄHAKU 1. - 7.8.2019 syksyllä 2019 alkavaan koulutukseen.

Master's Degree Programme in Energy Engineering, englanninkielinen monimuotototeutus. SYKSYN YHTEISHAKU 4. - 18.9.2019. Koulutus alkaa tammikuussa 2020.
Avoimen ammattikorkeakoulun polkuopinnot: Tutkintoon tähdäten energiatekniikkaa päivä- tai monimuotototeutuksen ryhmien mukana. Sitovat ilmoittautumiset 1. - 11.8.2019.
 
Lisähaku energiatekniikkaan 1. - 7.8.2019
Kesän lisähaku järjestetään 1. - 7.8.2019. Opiskelu alkaa jo syksyllä 2019.

Vapaita opiskelupaikkoja on Energiatekniikan insinööri (AMK) -tutkinto-ohjelmassa (laajuus 240 op, 4 vuotta), jossa opiskellaan päiväopetuksen ryhmässä uusiutuviin energioihin perustuvia energiantuotantoratkaisuja. Koulutuksessa paneudutaan järjestelmien suunnitteluun, käyttöön ja kunnossapitoon.

Suuntautumisvaihtoehtona on Uusiutuva energia ja kiertotalous tai monimuotototeutuksen ryhmän mukana on mahdollista valita myös Energiatuotantotekniikka tai Energia-automaatio.

Hakeminen tapahtuu Opintopolussa. Valintakoekutsuja ei lähetetä. Ohjeet valintakokeisiin osallistumisesta on tarkistettava koulutuksen sivulta.

Katso kaikki Savonian lisähaussa olevat AMK- ja ylemmät AMK-tutkinnot täältä
Energiatekniikan yhteyshenkilö: Olli-Pekka Kähkönen, p. 044 785 6752, olli-pekka.kahkonen@savonia.fi

 

Päivitä osaamisesi ylempään AMK-tutkintoon

 

Tammikuussa 2020 alkaa Varkaudessa  englanninkielisen energiatekniikan ylemmän AMK –tutkinnon opiskeleminen.

Hakeminen syksyn yhteishaussa 4. - 18.9.2019

"Master Degree Programme, Energy Engineering" on 60 opintopisteen laajuinen tutkinto-ohjelma, jossa suunnitelman mukainen opiskeluaika on kaksi vuotta. Opetus on monimuoto-opiskelua, pääosin itsenäisenä verkko-opiskeluna, sisältäen lähiopetusjaksoja noin kuukauden välein keväällä ja syksyllä.
Koulutukseen voivat hakea insinööri (AMK) -tutkinnon tai muun soveltuvan korkeakoulututkinnon suorittaneet. Tutkinnon lisäksi hakijalla on oltava vähintään kolmen vuoden (36 kk) työkokemus tekniikan alalta.

Tutkinto-ohjelman päätavoitteena on kouluttaa insinöörejä kansainvälisillä markkinoilla toimivien tai kansainvälistymistä suunnittelevien energia-alan yritysten tarpeisiin. Tavoitteeksi on asetettu, että koulutuksen suorittaneet ovat hyvin perillä energiatekniikan viimeaikaisesta kehityksestä sekä tulevaisuuden mahdollisuuksista ja että he saavat hyvä valmiudet toimia energia-alan kansainvälisten projektien johtotehtävissä.

Lue molemmista koulutuksista lisää täältä tai Savonian sivuilta

Yhteyshenkilö: Olli-Pekka Kähkönen, p. 044 785 6752, olli-pekka.kahkonen@savonia.fi