Hurraa Ura! -rekrytointi- ja koulutustapahtuma virtuaalisesti 25.2.2021

18.01.2021 16:26

Hurraa Ura! loikkaa verkkoon - ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Onko yritykselläsi tarvetta tekijöille tai kesätöitä tarjolla? Etsittekö työharjoittelijoita tai opinnäytetyön tekijää?

Hurraa Ura! on vuoden suurin paikallinen rekrytointi- ja koulutustapahtuma, jota vietetään seuraavan kerran Pohjois-Savon työllisyysviikolla 25.2.2021 klo 12–16.

Nyt koronavirustilanteen vuoksi Hurraa Ura! järjestetään ensimmäistä kertaa virtuaalisesti, joten osallistua voi helposti kauempaakin!

Tapahtumassa Keski-Savon yritykset pääsevät tapaamaan työnhakijoita ja tulevaisuuden tekijöitä sekä esittelemään heille toimintaansa ja avoimia työ-, opinnäyte- ja harjoittelupaikkojaan. Paikalla on myös alueen oppilaitoksia.

Tapahtumapaikkana on Liveton (https://liveto.io/fi/) virtuaalinen tapahtuma-alusta, jossa osallistujat voivat seurata lavaohjelmaa suorana ja vierailla tapahtumaan osallistuvien näytteilleasettajien osastoilla. Kävijät ja näytteilleasettajat voivat kohdata toisensa ja keskustella keskenään niin videoyhteydellä kuin chatin välityksellä. Päivän aikana on luvassa monipuolista ohjelmaa kaikille työelämän teemoista kiinnostuneille.

Hurraa Ura! on kävijöille ja näytteilleasettajille maksuton tapahtuma.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi

Virtuaalisuus on tullut rekrytointiin ja työnantajamielikuvan markkinointiin jäädäkseen. Hurraa Ura! tarjoaa työnantajalle ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää ja opetella ilmaiseksi nykyaikaista rekrytointia verkossa.

Messuosaston ”rakentaa” Liveto Hurraa Ura! tapahtumasivulle teidän antamiesi tietojen pohjalta. Osastolla omasta yrityksestä ja avoimista mahdollisuuksista voi kertoa esimerkiksi kuvilla, esitteillä ja videomateriaalilla. Lisää tietoa ja ohjeet lähetämme teille ilmoittautumisen jälkeen. Tukea ja opastusta saa aina tarpeen mukaan.
Järjestetään myös Hurraa Ura! -tapahtuman kenraaliharjoitus näytteilleasettajille 18.2.2021 klo 14–15.Tapahtuman kenraaliharjoituksessa käydään läpi Liveton virtuaalitapahtuma-
alusta ja sen toiminnallisuudet, sekä opastetaan sisällöntuotantoon ja tekniikkaan.

Mukaan tapahtumaan toivotaan monipuolisesti näytteilleasettajia eri toimialoilta sekä yksityiseltä että julkiselta sektorilta. Ilmoittaudu mahdollisimman pian, messuosastojen rakentaminen alkaa hyvissä ajoin tammikuussa.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi tästä
tai tapahtuman sivuilla:
https://navitas.fi/hurraaura

Olemme järjestelyjen ja markkinoinnin osalta teihin yhteydessä heti ilmoittautumisenne jälkeen.

PS. Puuttuuko yritykseltäsi markkinointivideo? Hurraa Ura! -tapahtumassa voit esitellä yrityksesi toimintaa ja tarjoamia mahdollisuuksia muun muassa lyhyillä markkinointivideoilla. Alueemme yritysten käyttöön markkinointivideoita tuottaa esimerkiksi Hopia Group Oy, joka tekee tapahtumaa varten etukäteisvideoita tuntiveloituksella 50€/h (alv0%).

Hopia Group Oy / Tiitus Hopia tiitus.hopia@hopiagroup.fi, puh. 040 416 5314
 

Lisätietoja:

Eve Antikainen, Navitas Yrityspalvelut, eve.antikainen@navitas.fi, 040 309 2263.

 

Tapahtuman järjestäjinä: Navitas Yrityspalvelut, Varkauden kaupunki, Savon koulutuskuntayhtymä Sakky, Savonia-ammattikorkeakoulu, Pohjois-Savon TE-toimisto, Future Savo -hanke sekä paikallinen henkilöstöpalveluyritys.