Polkuopinnot: Tradenomi (AMK) monimuotokoulutus 60 op, Varkaus

15.02.2021 10:50

Polkuopinnot, 60 op, koostuvat liiketalouden tutkinto-ohjelman ensimmäisen vuoden opinnoista.
 

Ilmoittautumisaika 15. - 19.2.2021
Linkki
 
Polkuopinnot on suunnattu erityisesti Varkauden talousalueella asuville ja työskenteleville henkilöille, jotka haluavat kehittää liiketalouden osaamistaan ja joiden tavoitteena on suorittaa liiketalouden alan korkeakoulututkinto. Opinnoissa ei ole työkokemus- tai pohjakoulutusvaatimusta. Polkuopinnot mahdollistavat joustavan väylän tutkinto-opiskelijaksi.
 
Tavoitteet
Polkuopintojen tavoitteena on suorittaa tutkinto-ohjelman opintoja vähintään 60 opintopistettä.
Sen jälkeen voi joustavasti hakea tutkinto-opiskeluoikeutta ja jatkaa opintoja samassa ryhmässä tutkinto-opiskelijana.
 
Toteutus
Opiskelu alkaa 1.4.2021. Opinnot toteutetaan joustavasti verkossa. Opintoihin on tarjolla verkossa tapahtuvaa ohjausta sekä tarpeen mukaan myös lähiohjausta. Lukuvuoden aikana on muutama intensiivitapaaminen.
 
Opintomaksu
Vuosimaksu on 250 euroa ja se antaa 12 kuukauden avoimen amk:n opiskeluoikeuden. Lisäksi joissakin opintojaksoissa voi olla kortti-, materiaali- tai harjoittelukustannuksia (ks. opintomaksut).
 
Opiskelujen aikaiset tuet
Koulutus ei oikeuta opintotukeen eikä opintososiaalisiin etuuksiin. Jos olet työtön työnhakija, neuvottele opinnoista TE-toimiston kanssa ennen ilmoittautumista opintoihin. Työssäolevien on mahdollista saada Työllisyysrahaston aikuisopintorahaa opintovapaan ajaksi, jos muut edellytykset täyttyvät.
 
Ilmoittautuminen ja peruutusehdot
Sitovat ilmoittautumiset 15. - 19.2.2021. Ilmoittautuminen alkaa kello 9.00. Polkuopiskelupaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
 
Opiskelupaikan saaneet saavat sähköpostiinsa vahvistusviestin, joka sisältää myös maksulinkin.  Maksu toimii opiskelupaikan vahvistuksena. Mikäli et maksa opintomaksua eräpäivään mennessä, menetät opiskelupaikan ja se annetaan varasijalla olevalle. Jos myöhemmin perut tai keskeytät opinnot, maksua ei palauteta. Voit kuitenkin käyttää sen muihin Savonian avoimen amk:n opintoihin.
 
Opiskelupaikan vahvistaneille lähetetään kutsut ja alkuinfot sähköpostilla 31.3.2021 mennessä.
 
Lisätietoja
Ilmoittautumisen osalta: avoinamk(at)savonia.fi
Sisällön ja toteutuksen osalta: koulutuspäällikkö Jari Lindén, jari.linden@savonia.fi
 
Savonia pidättää oikeudet mahdollisiin muutoksiin.