Liiketoimintamahdollisuudet Venäjän rautateillä ja tärinänvaimennuksessa 18.3.2021

01.03.2021 12:10

Tilaisuuden järjestää NewTech-hanke yhteistyössä Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy:n Biotalous ja Cleantech Miniklusteri: vienti ja kansainvälistyminen -hankkeen kanssa.

Tilaisuuden ajankohta: 18.3.2021 klo 9.00 - 10.30

Webinaarin työskentelykieli on englanti.

Ilmoittautuminen 17.3.2021 mennessä. Osallistumislinkki toimitetaan ennen tilaisuutta kaikille ilmoittautuneille.


Liiketoimintamahdollisuudet Venäjällä ovat olleet viime aikoina haastavat heikentyneen ruplan kurssin, pakotteiden ja koronan takia. Venäjän rautatiet investoivat kuitenkin vahvasti infraan, kalustoon ja innovaatioihin. Venäläinen teknologiayritys Astron OOO tekee kauppaa Venäjän rautateiden kanssa. Yrityksen omistaja asuu Suomessa ja olisi kiinnostunut yhteistyömahdollisuuksista suomalaisten yritysten kanssa.
 
Webinaarissa Astron OOO:n omistaja Andrei Evsigneev kertoo kokemuksistaan Venäjän rautateistä asiakkaana ja Venäjän rautateillä avautuvista uusista näkymistä suomalaisille yrityksille. Venäjän rautateille voi päästä tarjoamaan yhdessä venäläisen kumppanin kanssa, ja menestyä, jos tuote tai palvelu on kilpailukykyinen ja innovatiivinen.
 
Astron OOO valmistaa ja myy tärinänvaimennusteknologiaa Samarassa, Venäjällä, jota Venäjän rautatiet hyödyntää erilaisissa käyttökohteissa. Teknologialle on kuitenkin tunnistettu useita muitakin soveltamiskohteita mm. kuljetuksissa, puolustusteknologiassa ja veneilyssä. Webinaarissa on mahdollista keskustella yhteistyömahdollisuuksista sekä Venäjän rautateihin, että tärinänvaimennukseen liittyen.
 
Lisätietoa Venäjän rautateiden avoimista tarjouspyynnöistä: https://innovation.rzd.ru
Lisätietoa Astron OOO:sta: https://dempfer.ru/
 
Tilaisuuden ohjelma:
-Tilaisuuden avaus
-Yhteistyö Venäjän rautateiden kanssa (Astron OOO, Andrei Evsigneev)
-Tärinänvaimennus teknologia ja sovelluskohteet, mm. kuljetukset, puolustusteknologia, veneily (Astron OOO ja Iron Pillow, Andrei Evsigneev)
-Suomalaisten yritysten esittäytymiset n. 5 min / yritys / 2–3 diaa, (vapaaehtoinen, sovi esityksestä etukäteen: Karoliina Tanskanen, puh. 044 7678482, karoliina.tanskanen@mikseimikkeli.fi)
-Ehdotus jatkosuunnitelmista
-Keskustelu, mahdollisuus myös sopia kahdenkeskisestä keskustelusta Andrei Evsigneevin kanssa.
 
Tilaisuus on suunnattu suomalaisille teknologiayrityksille, joilla on kiinnostusta Venäjän markkinoihin, potentiaalia tarjota Venäjän rautateille tai on kiinnostusta yhteistyöstä tärinänvaimennus teknologia alalla.
 
Webinaarin työskentelykieli on englanti.Osallistumislinkki toimitetaan ennen tilaisuutta kaikille ilmoittautuneille. Ilmoittautumislinkki tässä.
 
Tapahtumaesite pdf.